7

table for aqeel

daddy sungguh2 buat table ni tuk aqeel.hby ckp,kalau nak beli mahal.buat la sendiri:)
tempah besi n papan p2 daddy cantumkn pakai screw n cat papan tu blue colour.
mudah tuk aqeel main thomas tracknya tuh.

awalnya pendek ja..gni



smlm cuti,hby cantumkn lg besi n papan kasik panjang..bolehla letak track bnyk skit.
:)

7 yg comments:

-iLLa- said...

ma, bli mana bckground thomas tuhh??

luv_ma said...

ilaaa...
baground mane nih?ade background ma bli kt bo ikano actually tu tuk party games.tp sbb mmg kne tampal kt dinding.ma tampal je.:)nanti ma snap pix ya.

kalu dr sipi2 nampak kat dinding,tu tilam aqeel.cadarnya thomas.

kalau matt bwh table tuh beli kat kdai jual hiasan2 ni.

wah..ank kita minat thomas kn.:))

sHa_eiNa said...

sukenye aqeel....

mama liana said...

nampak Aqeel ni jenis cermat.. kalau Aqil kat umah nii hhuhuhu tah jadi apa dgn track tu agaknya hahahaha

Ara Adam said...

hai maa!!!morning

Ara Adam said...

ini kak shidah lah, lupa nak kenal kan diri

luv_ma said...

sis liana.
tu belum sampai time ngamuk..kalau dtg angin habis sume..aqeel tantrum kuat.:(

hi kakshidah.:)welcome to my blog:)

Related Posts with Thumbnails
Back to Top