4

day3 - last daay:(



emm hari ke3..'last day kat redang..pg2 after bf dh siap sedia jd sukarelawan..he..nk bg fish bf jugak'.biar puas hati nk tinggalkn redang.huhu

pepagi air pantai dh surut..cetek je..ma duk bersila je bg fish2 tu mamam.fish kelaparan


seraannggg!!

geli je time fish tu ngap..ade fish yg jenis main sentap je.mcm2 warna..yg bercorak mcm batik pn ade..yg x best camera ni x tau nk gne mode apelah nk kasik clear nampakn fish2 tu.jadilaah..'

boboy lak memula tu berani lastly takut duk jauh..geli agaknya la'

then hby n boboy tinggalkan ma sorang2..dieorg p mandi pool.sebuku roti tu ma habiskan bg kat fish2 tu.


dh puas hati..p pool side ajk dua banak tu balik..nk siap2 cekout..cekoutnya awl kul 11..tp ma kuar 11.30'ramai org kat lobby duk waiting tractor angkut guest ke jetty'..smpei pulak jetty kne tunggu turn boat..kul 12.15 boat bergrak..


~redang island dlm kenangan~

sampai KT terus crik nasik dagang.:) kunyah kopok lekor..yummy..p2 p pasar payang..emm rambangnya mata..ma nk crik sutera digital printed crepe,ni latest design'kalau kat wmc ade jual dlm 3 rtus lebih..kat psr payang dieorg letak harga 400 gtu..ade yg letak 450 tp tawar2 dptlah 260:)ma beli 2 lai.bnyk sngt des smpei pening nk pilih'..1 jm lebih ma duk kat psr payang tu.hby n aqel bli bju melayu kotak2 kain jenis tenun.

p2 hby ckp nk rest..we all cekin kat sri malaysia.mlm tu jln2 town KT..p masjid kristal.


after cekout p pulak bazar warisan..adeh terkenan pulak dgn kain sutera printed lg'..tp kali ni des rerame..!bebnyk des yg cun2 ma kenan corak rerame gak..he.belilah jugak.mulanya nk jln tmn tamadun islam..tp sebab cuaca ganu panaz terik kesian kn aqeel nk jln2 kat stu.ade rezeki jln lah ganu lg..bnyk tempat best ganu ni.:))


4 yg comments:

sHa_eiNa said...

jom g ganu lg..hehe..

eynda said...

Rindu kat redang bila tengok gambar2 Ma ni...rasa macam akak pun ada kat sana :-)

E-Marlin said...

Hi ma...
akhirnya singgah juga saya ke blog awak ni semata-mata nak tgk awak pakai dress hehehe...
Lawalah plak dress pepel tu, tp saya sukala tgk dress rainbow tu....tinggi awak brp ye?

luv_ma said...

hehe marlin..
pandai ya carik:)..dress tu cantek..tp ma pakai x cun lah lgpn tailor terpotong bnyk!:((
tinggi 152cm gtu rendang ja.

kakeynda'..ma pn dh rendu kat redang':)

sha' hehe ade rezeki sampailah ganu..jauuh ooo penang- ganu.

Related Posts with Thumbnails
Back to Top