11

weekend at btu ferringhi

lame dh rasanya x hapdet blog' xtvty as usual..

lepak kat umah..reading2..layan aqeel,surfing tenet.
cuma weekend jelah dpt berjalan..
weekend yg lepas baru ni kami p btu ferringhi..:) ma nk p nite market'.mmg best nite market ni.mcm2 ade.,
tp x sempat pulak nk snap hasil jualan gerai2 kat sni.

brg murah n leh tawar menawar.:)
hajatnya dr awl mmg juz nk p nite market so..ma xde lah bawak aqeel p beach,.mandi pool ke.. .....................................................................................................

stay dekat dferringgi
(http://www.dferingghi.com/) dh smpai baru tau ade website..
kalau tak b4 p tu duk surfing hotel ni x jumpe pn.

ni buget hotel kawan hby yg arranged kn,jdnya ma pn x tau berapa semlm tuk bilik ma tu.bilik standard je jdlah tuk tdo after menapak keletihan:) hotel ni betul2 tepi jalan dpn nite market.



BF esoknya,
cite sal makanan..name pn dh budget hotel x bolehla nk req yg best2 kn..he..yg ade roti2..cereal..n nasik goreng.jdla tuk alas pewot,then bwk aqeel round kawasan blkng hotel tu.suka dia kejar chit-chit(bird).

dh cekout jln2 kat GURNEY PLAZA..belikn aqeel tshirt2..MOTHERCARE ade offer:)tshirt dr 20 lebih jd 9 inggit ja..!
mamam apple donat.sebelum ni tak perasan lak apple donat kat gurney.yummmy best!


tujelah cite xtvty weekend..sekian laporan sy:)

pss..illa..tshirt yg lgn pendek tu dr 20 lebih silap ya bukn 30 lebih..hehe

dpt dlm 9 inggit lebih jenuh duk crik resit,smlm ma terkejut gak cmne cashier ni kire.

p2,thomas aqeel ade 10% dia x tolaknya pulak..:(

11 yg comments:

-iLLa- said...

ma,mothercare jg 9hengeet???illa g mothercare sabtu ari tuh kan ada sale utk vvip card..xder pun rm 9henggett..besntnyaaa sanaaa..

p/s:ada rcgn nk bercuti ke penang..tp x tau bilaa..ehhee

luv_ma said...

ila...betuii jap ma tepek pix tshirt nya ya:)

meh la jln penang..lepak kat btu ferringhi.leh kita dating:)

-iLLa- said...

tuh laa mmg ada prcgn nk p penang tuh..cousin illa dok simpang 4..tp nk dok umh dia laa..nk dok hotel laa..x sedap lak plak nk dok umh org..kang kiter nih jalan sampai lewat2 malam kerr..ekeke mana tau kan..ehehe..nanti leh dating ngn ma kann..hehheee..tp x tau bila nk p..nanti kalo jd illa g tau ma..ma,tepek r pic baju tuhh...

luv_ma said...

illa..ma silap kire or tgok kut la..tp mmg ade selai ni 9 inggit lebih.jenuh ma crik resit.
bkn yg 30 lebih bju yg 20 lebih'

meh la dtg penang:)insyaallah leh kita dating.

ammi said...

Bestnya pi jalan jalan..kita duk kat umah jer!!

Aiza Parman said...

hotel ni ok tak?

luv_ma said...

kaknis,hotel ni buget hotel'
x de pool..bkn facing beach..nk ke beach kne cross jln..menapak skit.
tp tuk tdo n jus jln2 nite market ok sngt:) betul2 tgh2 semua tu.

luv_ma said...

kakmi' ma lglah x jumpe org..weekday duk umh'..buhsan kekadang.kecek hby jalan time weekend:)

-iLLa- said...

ma,2 2 baju nih adam ada laa ma..adehh..ekekke..yg blue tuh illa dpt rm29 ms kt alamanda..yg pjg tuh rm31..ada blog kt pic zoo tuh..adam pake yg bj blue tuhh..ekeke..

Aiza Parman said...

ye ke ma..kak dah biasa budget hotel..boleh gak nak try nanti..;)

luv_ma said...

illaa tulah di bju lame dia buat %..tu dpt murah.
ma lame dh x belikn aqeel tshirt mothercare.cutekn wording ni:)

kaknis'
boleh je kak hotel ni janji selesa.
:)mudh nk jln2 nite market.

Related Posts with Thumbnails
Back to Top