7

mcm2 haal..:(

bln ni nak kne budget duit lg..ape tak nya..Hp ma dh prob..baru pakai setahun lebih' dh kiok sebabnya JATUH!!.kejap2 off..tanye kedai katenya dh x boleh bikin ape.padan muka salah sendiri' + SEC HP hby pun dh nyawa2 ikan je..nk pakai fon dia tu pun prob gak.
jdnya kenelah beli 2 hp.aduilaa..
ingt dlu duk hp nokia n82 baru keluar berdesup p kedai beli..bru pakai 2mth dh masuk air..uwaa...p2 belilah hp yg pakai now..dh rosak pulak' warranty pun dh tamat tempoh.

pasni beli AP set jela..beli ORI set pun dh kiok x dpt buat ape:((( carik yg murah2..toksah la berangan nk pakai hp cecanggih lg ya..hehe

dlm list...SE W705..nokia E71..or beli balik n82..
.................................................................................

lg satu hal'
tv dlm bilik aqeel pulak rosak! kenapelah bulan ni semuanya nk rosak..saborjelah.tuk aqeel nanti ddy ade duit xtra belikn tv murah2 k..:)

7 yg comments:

-iLLa- said...

kak e71 ctk bangat..stylo..tp kalo nk sms payah..dh nk bli ari tuh kak..tp keypad dia tecit laa..n82 illa x pnh pakai..n85 pun okeh..gambar ctk 5megapiksel..hehehee

luv_ma said...

ila..jng la panggil ku kak..kita sebaya rasanya..uwaaa
kan e71 cun
n82 tu pix cun..
crik murah2 ja..hehe

Mrs. Aiza (Nis) said...

tu lah kan..kalau tetiba nak pakai duit mesti memacam benda kene beli pulak. Hp kak pun dah lama rosak tapi sampai skrg masih belum beli lagi, pakai 2nd hp hubby yang dah ketinggalan zaman tu..wakakaka..

liana said...

biasalah time ada duit tu ada jelah yg rosak.. ku sekarang mmg tak berangan hp mahal.. sebabnya si tecit tu masih tak pandai hargai barang ekekek.. hp yg baru beli ni pon dah berapa kali dia baling.. dia seret kat lantai pon ada..aduhhh.. hubby cakap kalau rosak gak yg ni dia belikan public phone bg akak wakakakaka

Suriza_Eryna said...

Sabarlah ma, dugaan tu... kan su kata beli pelan2... beli yang murah2 jer yang penting dapat call dan sms dgn jelas. anyway...skrg ni berhati-hati membeli talipon banyak yang tiruan... spare part dia...

-iLLa- said...

wakaka...ma tertaip laa tuhhh...ekekekkee...si dh decide ke nk amik henpon apaaa??hahaha

luv_ma said...

kak nis,
ha mmg lah time2 ni la semua nk jd..hp ni penting'ma usahakan..cheewah..he

kakliana
hehhe...pub phone.tu pn satu halkn.ade ank kenit suka main hp'.tp ma mmg cuai skit slalu terlepas jatuh hp.tu yg dia rosak..majuk:(

SUE,
aha..sabar dh ni..hp prob mood pun x dok..ngalahkn ape je.kan..?la ni kne carefull bli hp..nak pulak ma ni nk beli AP set.

ila..ekek...its ok.
lum hbis pikir tgok budget dlu..tp mcm dlm list tulah x mau pkir bnyk dh.hehe

Related Posts with Thumbnails
Back to Top