6

ragam aqeell

cite skit kesah mlm td yg buat ma tergelak sakan..n bile duk kenang gelak sesorang..

kesahnya..

aqeel nakal p punggah n sepahkn mainan thomas yg ddy baru je kemaskn.
p2 ddy jeling n buat aksi cekak pinggah. si boboy pulak gelak2..p2 ddy geram lg acah2 amik hanger nk babap.'

ape aksi boboy..?

dia boleh jerit sekuat hati ckp..owwhh god! ruunnnnnnnnn~ GIANT coming!! heheh

smbil lari2 keliling jerit giant...giant! dia ckpnya ddy tu GIANT.yg ma x leh nk kate ape gelak sakan.he'..

sian ddy..nk marah pun tak jd.

emm..x baikkn dia pandai ckp mcm tu..ntah manelah dia belajar:(

6 yg comments:

alamaktuan / meabadi said...

MA...ni mesti pengaruh TV ni....shazzy pun kenkadang kuar je ayat dari mulut...mesti DORA yg ajar ni..hihihihih

luv_ma said...

yelah me..mmg dora lah tu..dia mmg suka tgok dora.
tp bagus jugak bnyk yg dia belajar dh dr dora..kalau tak susah nk dgr aqeel ckp.

neisya said...

mesti cute kan...pasal tu ddy tak jadi marah...

ma, la musim durian ke?

luv_ma said...

kakneisha..mcm belum musim je lagi..x depn org jual tepi2 jln..dh ade ma text akk k.:)

ammi said...

heheheh...
kelakar lah pulak si Aqeel ni.

luv_ma said...

kakammi...aqeel ni kalau belah family ma panggil dia candi..candi ni kelakar la,suka buat memek2 muka.tu kalau time nk marah x jd.huh.

Related Posts with Thumbnails
Back to Top