7
sambung cerita kt kg..

monday'

p pekan TAMPIN..p bank..p kodai mas..p kodai hp..:)) p GIANT belikan mama stok brg dapur.n jajan2 tuk kunyah2..mkn lg!

ptgnya.
bwk aqeel p tmn reakrasi tampin,
main kat playground.happy dia sbb ade abg BULATS.abg bulats ni mama jaga dr kecik dh anggap family da' semua sygkn dia.:)now dh darjah satu'suka la aqeel kalau balik kg main dgn abg je.bile abg balik umh' meraung2 sedih.abg balik je dr sekolah dia yg sambut dulu..:)

atuk n wan melayankn aqeel



selasanya pulak lepaks je kat umh..mkn..n mkn lg.mama masak gulai curry nangka + daging..yummmy..!! ni pun x snap pix sbb habis je masak terus santap.mlm pulak..mama masak asam pedas...slruupppppps

ptgnya..aqeel main dgn abg kat laman umh.


hby smpei umh kul 8 mlm...ingtkn nk balik penang..rupenya rabu cuti lg:)
mama lah paling happy sbb dia slalu ckp balik kejap2 je kg..rendu kat cucu..ma pn sukalah sngt sbb kat kg leh mkn masakkn mama..jdnya mama masakkn fav food ku..GULAI SIPUT SEDUT!
mkn je mesti nk ade iikan pekasam..ikan terubuk masin tu aunty bg dia bru balik dr srwk.:)
menu yg biasa ma req- sbb ku x reti masak.
yehaaa..


lepaks2 kat umh smpei kul 5 lebih baru gerak blik penang.:)

tgok ma yg dh debabs semakin debabs..aunty2 sume terkejut katenya first time tgok ma segemuks ini!argghhhhhh



mlm tu singgah bkt gantang beli manggo.


...........................................................................











7 yg comments:

-iLLa- said...

ma,ma suker siput sedut masak cili api ehh??samalaa kiter nyaa peberett..makan tuh ajer dh kenyang..hehhehe..ma,topi thomas yg aqeel pakai tuh sama cm adam laa..tp rsnyaa gmbr je lain..hehhehe..biru nyaa sama...hhehehheee...ma,nk tanya laa kasut cars yg aqeel pake tuh bli mana??lama illa cr x jupe2 lg daaa...hahahha..ma,tpt kursus hubby ma tuh..dh dekat sgt ngn umh mak illa..hehheee..tau sgt tpt tuhh..

POSH76 said...

tapi tetap sweet...i like ur smile...

eynda said...

Ma...sedapnyer lauk pauk tu....comel je ma pakai maxi dress :-)

sHa_eiNa said...

ma...
nabila klau lalu kt dpn tmn rekreasi tue..p2 nmpk train tue,mesti die ckp..mama,thomas..thomas...hehe... :) .....

sheeda said...

ma, sedapnya lauk.. debab2 mu pon leh pkai cardi tu.. kalo sha pkai cam balut nangka.. he he..

sweets_mama said...

bestnya tengok lauk pauk..rindu la nk mkn mskan mak..

luv_ma said...

lambatnya dpt ku reply..

ILLA..
fav sesngt la siput sedut tu..:)
same ya cap cutekn aqeel b4 ni x suka pun pakai cap..elok hrtue dia nak pakai.
kasut tu crocs asadi ila..atuknya beli kat giant lame dh..ade merah,,biru..la ni x sure ade lg ke tak.
dekat ya..?hby ma siap pasang garmin x pass jalan.ekeke

sis posh..
thanx:)

kakeynda,..
macih..comeila debabs..ehhe//

ina
b4 ni x lalu pun stu n x pasan ade choo-choo dh meriah tmn tampin tu kan.

SHA..
cardi mmg melekat kan..tu first time ma pakai gtu..sip ade cardi yg match.

kaksweet..yelah kalau balik kg mkn je..kak paham kn.kt sni payah nk dpt makanan gtu.:)

Related Posts with Thumbnails
Back to Top