7

nite market - btu feringhi

cite mlm td.:)

kul 10 lebih hby ajk p nite market..duk renung jam dan ke nk p..nk siap2 lg.
sbb dr umh ma ke sinun amik masa 1 jam. rasanya tutup dlm 12 lebih..redaah jela..he..hby nk crikkn dvd tuk aqeel.
sesampai je bnyk kedai yg dh nk packing2 balikk..:( kalau mlm minggu tutup lmbt..tp smlm mlm sabtu tutup awl.
jln2..
jumpa DEKNA dak af tu.slalu sngt dh jumpa dia ni:) lgpun hby dia tu kwn sek n same2 duk kem polis time ma duk ipoh dlu.dh kenal.chit chat kejap dia x bwk ank..katenya ank dia gurl punyalah panjang namenya,mag URTV latest ade pix.suka tgok dia,kulit muka licin,dh lewat mlm pun makeup lawa je..:))

share pix..suka p sni bnyk menda cute2 n mcm2 ada.



7 yg comments:

sweets_mama said...

dah ada baby si Dekna ni...x beli majalah hiburan x tau pun alaihai!!

alamaktuan / meabadi said...

ma...awat putih sgt dek na tu.mcm cucuk je dagunya panjang semacam....

gossip plaks..ahakssss

eynda said...

Dekna makin lawa la... :-)

luv_ma said...

kaksweet..
ha sebelum ni jumpa dia tgh preggy..now dia dh ade bby gurl.ma pn x beli mag urtv..hehe

ME,
yelah..kulit dia mcm ma je..maybe sbb lighting camera p2 muka dia cerah bersih licin je..uwaaa,dekna ni rangka besar tp kurus la..wah bergossip lak.hehe

ha kakeynda dia makin lawa memalm pn pakai bulu mata palsu..ekekke

sHa_eiNa said...

aa ek..dagu dekna ni pjng semcm je..hehhee..
sambung gossip plak..ekeke...

zealvia said...

ma..sket nyer picnite market ni...

luv_ma said...

ina..ekeke..hrtue x pasan pulk tgok real..maybe style sengih dia buat dagu jd pnjang kut la..
takkpun muka dia panjang since dh kurus ni.

ZEAL,dpt snap skit je sbb ma p dh nk katup..org duk packing2 nk balik.
nextime p lagi bnyk pix ma snap k.:)

Related Posts with Thumbnails
Back to Top