13

dinner td..

cepat betul updates n3 kali ni. :-p

td dinner kat ilyana cafe..dekat je restoran ni dgn umah..tp jarang la dtg mkn kat sini.sbbnya jenuh lama nk tunggu.makanan dia mmg sodap..harga pn berpatutan. total mkn kali ni 51.70sen..amik ikan jenahak..yummy...:)



dah lama rasanya x dpt makan kat resto sbb aqeel x duduk diam..biasa tapau je.
elok pulak aqeel kali ni sbbnya sebelah meja makan ni ade aquarium:) leka lah dia.




13 yg comments:

eynda said...

Sedapnyer tengok lauk2 tu....hannah pun kalau makan kat luar takleh nak duga peel dia....kalau mood dia ok betapa enjoynyer makan2 tu hehe...kalau mood dia tak ok, makan pun macam tak masuk dlm mulut...tetiba je habis lauk hihi...

-iLLa- said...

huhh..adam lg laa x leh arap..bgn tdo diam sekejap,tmenung sekejap..lepas 15minit..1 restoran tuh d nk tawaf...

Maharani said...

tom mcm pernah mkn kat cni. mmg sedap n murah kan!!!

Topsy-Turvy Mum said...

terliur tgk lauk2 tu..lama dah tak makan style camtu..

sweets_mama said...

sedap lauk..kak pun dh lama x g mkn seafood...best nye kerabu mangga...

dianaibrahimali said...

sdpnya lauk....terliur plak...dah lah puasa nih..........

shabiela said...

ma, sedapnya lauk.. lama dh x mkn luar.. biasa tapau jer.. amalin diluar kawalan.. he he.. 2 kali mkn kt horizon garden, mula2 ok lg.. pastu nk tawaf restoran.. hu hu.. ibu x kenyang.. rugi tol..

zealvia said...

ma..memila ku neok pic ingatl ko masak..keekekeke..ropenya makan kodai!

luv_ma said...

kakeynda..hehe..
mcm ma dh lame betul x mkn kat kedai kak:( hby dh x sanggup.
kalau mood ok..syok je kan..:)

illa
hehehe..mmg..tunggu dia besar skit lg pening tau' ade je dia nk explore.
duk kat dlm bby chair pn susahkn.

tom'
mmg sedap tom'..lauk2 murah tang ikan2..tu je yg buat mahal skit.:)

kakrox,
seafood kn..balik melaysia jng lupe mkn k.dtg penang habaq ma..ma bawakkn:)

kaksweet..
ingt lg kn kedai ni?
since kak takde,ma dh lame x p kedai dlm hutan tu,.hehe lupe dh namenya.
fav kerabu mangga..belajar dr mil x pass2 lg.

diana.
aippp..hehe' buka kang boleh je mamam.

SHA,
sedaaapp..ma suka style masakkn mcm ni..ala siamkn.
hehe tulah samelah kita.tak boleh mkn kat kedai' x kenyang kn..nk mkn pun serba tak kne,dh ank x duk diam.

zealvia,
ehhehe..gempax je tu'

Ella said...

hi ma..
sedapnya lauk2 tu..
especially bila i nampak sotong..heheheh

cik angah lee said...

waaahhh...

semua org citer pasal anak masing2...
bilakah aku pula akan join utk bercerita psl anak jua..hehehe..(cehhh..kawen pon blom!) ;p

tem..
miss ya'..
lama dah aku x kontek mama n babah...
sgt bz laa...
anak abang dah baper thn?
sama ngn aqeel ke?

luv_ma said...

hi ella..salam perkenalan..tukar link ya:)

ha..sotong fav kan..sedaaap.

ngaahhh...hehehe
sabar ya..x lame lg ade jodoh tu:)

miss u big too angah.rasa nk nangis je bile terjumpe blog ko.
balik la kg sure mama masak sodap2 tu.
ank abg bulan 10 ni 2 thn.
aqeel pulak bulan 7 ni masuk 3thn.

gee ryder said...

sedap ikan jenahak tu..nyum nyum...

tunggu hubby blk nak ajak dia pi laa

Related Posts with Thumbnails
Back to Top