10

p giant

dlm week ni ddy sik balik lewat ja..
mlm td dia balik awl,
amik kesempatan p giant beli brg masak.ewaah..masak lah kunun..he'
dinner kat food court..elok boboy leh main kat playland..bergumbiralah dia kat stu.
mama n ddy leh mkn dgn amannya..:)



ddy mamam ni



ni ma lak suka masakkan ade lada hitam



boboy pulak ralit main.:)



ice-creame x tinggal.!

benornya mama x suka lah boboy sik mintak ice-creame je..x elok mkn ice-creame selalu tp ddy suka sngt melayan..+ kang ngamuk2 pulak..haru je..:(








10 yg comments:

Ella said...

ma ..
ni ala2 mee hotplate kan?.
wah ade yg ada nasi ek?.
poyo btul i br tau..
mcm tak perasan plak kat sini ada letak nasi or not.

selalu i makan mee hotplate (yee mee).

nyum2.. i ni kalau tgk makanan..mulalah..

M@ said...

ha betul sis..dia ade kuehteow..yimee..mee kuning tu pn ade..ni nasik:)

same dgn ma pantang je nampak mkn..
amik award yg ma bg tu ya.:)

POSH76 said...

sedapnyer lama tak makan sizzling...hehe..but i prefer yee mee my fav

eynda said...

Nampak yummy.... :-)
Hannah pun suka makan ice cream...kalau beli yg paddlepop bekas besar tu (pelangi)...memang habis kat dia je 1 box tu...kalau tak kontrol, seminggu dah habis!

M@ said...

ha sis posh..yee mee sedapkn..emm lapor dh kn..isk..!

sis eynda
aqel pn. kalau p beli ice creame nk yg colourfull..tkkpun yg pink colour hehe.
laju hannah mkn ice creame.mmg gtu kn kak..nk halang payah lah.kang cepat je gigi rosak.

iNa said...

sodap eh mkn..... :) ...

mama idzareef said...

adeii..dh byk entry ma yekk sejak blk dr bandung tuh.. br hari ni berkesempatan bc semua.. best kan bandung.. bg yg gile shopping mmg heaven la.. bestnya..

hmm.. boboy ma suke askrem.. my boboy plak kalo askrem ngan coklat ditolak mentah2..kalo kita cuba nk bg pn jgn harap dia nk makan..siap buat muka geli2 lagi..sabo je la..

tapi kalu vitagen nutrigen yakult seme tu bg 10 botl pn blh abes.. ;p

Maharani said...

tom suka mkn kat giant ni! semua sedap. claypot sedap. cendol sedap. sizzling sedap. mmg blur nak mkn apa kat cni. tp tom suka mkn yong tau foo. makcik yong tau foo pun kenal tom.

Maharani said...

eh. tokey yong tau foo pun kenal.

M@ said...

ina..sodaaap heheh

mamaidzareef,
aha..lame dh balik kn..pss nanti amik taq dr ma ya.
mmg bets bandung..uwaaa rendu nk p balik
bagusla eve mcm tu'..x elok mkn ice-creame ni.emmmuah tuk eve!

vitagen aqeel ok pulak tp perasa purple tu je yg dia nak..lelain x mau.

TOM.
ya..bestkn makan kat sni..ma pun suka yontaufoo tu tp buat kering punyelah pun dh sedaaap..uwaaa
terliur sudaah..
slalu p giant ke..roger lah ma..tp ma dpt p pun di mlm hari saje..:(

Related Posts with Thumbnails
Back to Top