6

soo saad...jahatnyaa!!


ya allah...x terkata..sedih sngt ma sbb ku sygkn meow..
ni email dr fwen.
ma share sni betapa kejap nye manusia berhati binatang nih!!




6 yg comments:

mama idzareef said...

giler jahat..tak paham for what purpose dia buat camtu..adoyaiii..ciannye cat tue..

sweets said...

x berhati perut tul...x leh tengok darah..sian nye...uwwaaaa~~

POSH76 said...

apa ni tak sukalah....giler punyer org..aku hempok dia dgn kasut tu kang....eeeee geram tul...i tak sanggup nak tngk sampai habis...huhu

M@ said...

kesiankn..ku pn x sanggup nk tgok..:(
tp tulah ada manusia ni..kejam..!!

-iLLa- said...

eee gler punyaa org..

liana said...

ma... adoiii ku mmg tak bleh tgk org dera haiwan ni..kesian + geram..

dulu b4 ada Aqil selalu pegi SPCA.. borak dengan bos kat situ.. dia penah tgk tokey restoren halau kucing liar yg mintak mkn tu dgn simbah air panas... sampai bos tu bergaduh dgn tokey kedai ni sbb marah sgtt.. kesiann

Related Posts with Thumbnails
Back to Top