10

sambung lg..



still n3 d kuantan..panjang lebar cite..im soo xcited occay..ni first time p umh abg.sesatunya abg yg ma ade..x de adik badik lain dh mestilah happy kan..huhu

abg ,umai n ma,sil malu2 meow x nk snap pix.



buah hati ma..rendunyaa kat umaii



boboy yg buat sepah main2..



..........................

ni pulak adiah burfday dr papa nya..aka abg ma lah.ddy lum belikan adiah lagi..maybe basikal kut.nk settleskn party nya dulu..date lum tau lg:(



..................

nk selit SPECIAL THANX to MIA IRISHA..checky mia yg comei aka ank KAKY..
bg adiah juga kat aqeel..last year pun dpt juga..thn ni pun ade..
big thanx kak..mama fon bgtau ade adiah dr USJ..
baju thomas..:)
boleh lah aqeel pakai party nanti
emmuaah!

:)




10 yg comments:

eynda said...

Tengok Ma & abang Ma...teringat nanti Adam & Hannah pun macam tu la jugak kan...2 beradik...mesti rapat :-)

Umai dah besar...comelnyer dia...dia dgn boboy pun dah macam adik beradik...sama acuan hehe...

Bestnyer makan-makan tu...terliur akak :-)

Tak ingat dah wish ke belum...Happy belated birthday utk boboy....moga ceria selalu...sihat selalu.....menten hensem....jadi anak yg soleh dunia akhirat....aminnn...

m@ said...

hehe..
aha kak..nanti hannah n adam gnilah..buatnya abg adam masuk asrama mcm abg ma darjah 6 dh p sbp..tinggal sesorang dh..manjaa...:)

umai bulan 10 ni masuk 2yrs..kenit mcm aqeel juga..same acuan.he

thanx kak wish..:)
moga termakbul semua doa akk..emmuah!

shabiela said...

happy belated besday to aqeel.. kalo org xtau mesti igt adik badik.. cute jer.. ma, lawo bf tu..

m@ said...

tq sha..:)
ha..dua org ni mcm adik badik..kalau duk dekat kan best..ni jejauh.
bf tu tgn dia leh lipat tu tp ma biar kn gtu..

Anonymous said...

sampaikan salam kat lat&den ek..
ckp kat den..wendu dia!!hehe
-een(http://whenuwishuponthestars.blogspot.com/)

LIN ARIFF said...

happy belated bufday aqeel yg cuteeee..wahh maa jenjalan kuantan yaaaa....seronokkannn ada abangg ...kak lin ni abang(somi lain lee) takdeee adik juga ada ekekekkeke

Ella said...

seronoknya ma jalan2 ke kuantan

happy birthday to aqeel!..
mesti tak sbr nak celebrate!

m@ said...

tq kaklinn:)
sonok ade abg..tp lg syok ade kakak kut leh share mcm2:)

tq ella..x sabar nk celb tp dunno bile datenya..:)

ok een..nanti sampaikan..:) mesti cik yam bg add blog ni kan hehe

gee ryder said...

kuantan kt mane tu?
xjauh dah dr kg i tu

m@ said...

gee..

kuantan kat pantai balok tu..simpang umah dia betul2 dpn pusat batik kraf.
tmn ape lupe lah nk tanye..adehh..

Related Posts with Thumbnails
Back to Top