10

aqeel & thomas

n3 ni nak buat hrtue,lgpn dh lame snap pix'
tp sbb terkejut tgok komen si TINA tu hilang terus mood.

...................

boboy n thomas nya'..
port main dia :) kalau dia ralit main dpt lah ma ngadap pc..
sekarang ni dh bnyk songeh,
bgun pagi je.. req watch thomas..dia dh pandai type keyboard huruf THOMAS sbbnya nk tgok youtube!
berebut lah ank banak ni..sampai gaduh yg mamanya pulak pun same, x puas hati ank lak takeover pc.:-p

layanz picx..,
y bawah meja tu semak sungguh..kne beli box yg cun skit.





ddy yg suka sngt melayan boboy buat track ni.



yg ni style lain skit.



kalau ade yg tak kene kat track ni..choo-choo dia semput sebab kehabisan batery ke habis dia kicainya semua..

tetiap mlm ddy binakan track tuk boboy..bile balik keje tgok berderai dah :(


10 yg comments:

LiNda said...

salam ...

Ala ma.., biarkan sahaja si 'Tina' terjun ngan labu-labunya yang dah busuk .

Diri kita, hanya kita yang tahu . Yang penting kita tak kacau orang. kann.. kannn..

btw ~ nice blog .

liana said...

teruja ku tgk track thomas Aqeel heheh.. pandai dia taip word thomas.. bila aqeel nak msk skull

sweets said...

ma..kak pun berebut jek ngan adik.
nk tengok youtube citer cars thomas la...ishkk geram...

iNa said...

abaikan je si Tina tue...
die jelez tgk ma tue...heheh..

alahai boboy nie......
daddy rajin melayan.. :)

mama idzareef said...

huhu..same la ma..eve pn salalu la meng'konker' laptop.. pantang tgk fizz ngadap laju je dia dtg buat sign nk main bowling.. fav dia la main bowling online ni..

track tu eve py dh selamat kat atas almari..hehe..ye la dhla susah nak siapkan satu2 track tu..elok siap je tak sampai 2 minit dh musnah..huhu..tensen..
bagusla daddy aqeel rajin melayan blh buat balik tiap kali dikicai..

mama idzareef said...

oppss.. lagi satu ma nak sng compile pics tak..try software ni..free je download.. senang sket keje nk compile pic2 yg byk tu..

http://www.photoscape.org/ps/main/index.php

sesemutku said...

wow...besnya tgk track thomas tu...mut ni kan wpun dua2 gigirl...tp x rasa tingin plak nk p cari minah ka solehah ka buang sekoq bg lepa main...mak x minat doll..ank pn dia x bg main...nuri pn xda ciri2 minat benda tu...ball dia suka...ahaksss...

ira_kecik said...

banyak nyer boboy nyer toys thomas..... rajin ler plak daddy nyer melayan eh.....

shabiela said...

suka tgk track ni.. daddy suka melayan.. ms kecik hb x brpeluang main thomas sbb zaman dlu xde.. mesti kes lepas geram kot.. he he.. ampun hb ma.. he he..

m@ said...

sis linda,
tq..tulah dh x ok now:)
tukar link ya;)

sis liana,
thomas je dia ngadap hari2 dh pass kak..hehe nanti hantar skolah maybe 5yrs kut.

kak,
same kn..geram betul kang kalau suh stop ngamuk pulak.
hehe

ina,
dh abaikan dh dia..biarin..
x de org nk layan aqeel dh..siang boring tgok muka mamanya..mlm turn ddy pulak hehe

mamaeve,
bebudak la ni pepnadai lah..clever eve..sok besar lg lg ligat tu..
mmg jenuh track ni...dtg badmoodnya lg parah.

ok big thanx..nanti ma try k..:)

mut,
hehehe...
bg menan ganaz2 ka..?
doll kn soft.
thomas ni gurl n boy boleh main mut.

ira,
dia addict sngt dgn thomas'
ddy mmg suka melayan..kekadang hangin gak tu dh hari2 kne buat.

sha,
ehehhe aippp!
betul2 agaknya dlu kenit dia x dpt main kn..ekekek

Related Posts with Thumbnails
Back to Top