12

celb burfday boboy:)


salam my dear blog n friends..
mood nk updates dh mai..nanti ma jengah blog kengkawan k..
dh bnyk n3 yg terlepas.

baru balik dr kg..
actually ahd dh smpei penang..tp semlm ( monday ) hby ma still cuti..siang td baru berkesempatan on pc..layan YM.

hrtue ade n3 x dpt buat burfday aqeel kan..

1hb 8..ma balik kg kelate,.
bile pkirkan kesungguhan fil nk celb..x sanggup pulak hampakan dia..lgpun 19hb lepas dieorg sambut juga,ade makan2 kat umh..tp orgnya (boboy) yg x dok.
kali ni celb ank banak..sedara mara n jiran terdekat jelah.:)

layan picx..

mulakan dgn deco yg x seberapa..
banner selamat hari jadi tu tokbah nye buat smpei 3..huhu..xcited sambut burfday cucu..ngeh..ngeh..
yg banner background tuk potong cake gne yg lastyear punye..jimat!



ni pulak mamam...laksa penang + laksam kelate..choc2 tu akn di topup..mamam lak katering je.:)
rencah n ulam tu je yg kne potong sendiri.



ni masa potong cake..
ma yg bertudung pink tu..ha..bertudung pulak? mestilah balik kelate..mil ku ostazah yerr..wlwpun dieorg tau ma freehair tp ma tetap hormat my pil.:-p



ni cake yg di beli readymade..takut nk suh tempah kang x jd balik lg..apepun big thanx to my fil sume disponser..:)

cake bluberry


ni pulak picx ma- sha n kaksweet...im sooo happy dpt jumpe kengkawan..aunty2 sokseh ckp ade juga ya ma fwens kat kelate ni.:)
big thanx sbb sudi dtg jejauh..eemuah!
nanti ade rezeki kita jumpe lg.
...............

yelah kak sweet,sadis masa nk balik tu menitik airmata ni..uwaaa...ma ni mmg mudah nangis..lame kita x jumpe kn.
ank2 kak besar2 dh.

sha pulak mmg pemalu:) balqis cute pn pendiam mcm mamanya:)..maintain kurus je kaksweet n sha ni..ma je yg debabs.he..



ni pulak tuk goodies n isinya.



selesai sudah jamuan makan tuk celb burfday aqeel 3yrs.
mama n ddy doakan kn boboy jd ank yg baik..clever n happy2 selalu.
wlwpun burfday ni simple tp tetap akn dikenang sampai bile2..:)

..............................

ahdnya,
ptg dh gerak balik ke penang,hby cuti lg semlm,tp balik awl lgpun x dok org dh kat umh..mil ke sekolah..fil pulak urusan kejenya.

mcm biasa singgah kat belum resort tuk dinner..pix mamam nya x dan snap sbb lapor sngt' amik buffet 30 inggit sorang.
kire 1 person je share mamam..syok je amik bnyk manepun,makannya 3 org..dia bkn kesahpn.:-p

sambil tunggu waiter prepair mamam..snap2 pix..



endz.










12 yg comments:

iNa said...

Meriah birthday boboy.......
walaupon simple je..yg penting meriah kan........ :) .......
x kisah la sambutan camne........

tp nk kate simple sgt xde la kan..meriah gak..........

comel je ma pakai tudung.. :) ..
hehehe..mcm x biase plak tgk ma pakai tudung dulu2 kan..ekekek......

Best dpt jumpe sha n kak sweet....... :)

Tuk boboy Aqeel......
happy 3rd birthday ya...
moga pnjg umur..murah2 rezeki slalu........jd clever boy taauuu..........

sesemutku said...

hepi belated b'day boboy...
auntie mut x smpt nk terbang blk...ekekke

Topsy-Turvy Mum said...

simple tapi meriah sgt nampak b'day boboy..mesti dia happy sgtkannn...

ayu ler Ma pakai tudung :)

dianaibrahimali said...

sdpnya laksam tuh......terliur dah nih....mana nak cr kat sini....
ma...comel je pakai tudung....baju pink sgt mengerlip hoccay....
finally...happy bday to boboy....smg jd anak yg baik n cerdik....

eynda said...

Happy belated birthday to boboy....tak ingat la dah wish ke belum hehe...simple tapi meriah birthday boboy...

Ma...comey je pakai tudung sedondon pink...akak ni pun arwah pil tok imam terus tau....memang keluarga sebelah hubby akak kuat pegangan agama tapi hubby akak dok cakap relaks arr...sebab tu akak boleh ikut suka pakai cap je jalan-jalan muahahaha.....rambut pun boleh kaler2 lagik hihi....

Akak teringin betul nak pegi Belum Resort tu....dah cakap kat hubby...dia kata tunggu anak2 besar skit baru boleh pegi tempat2 yg mencabar...cehhh....murah la buffet RM30 je :-)

Syikin said...

boboy..epi belated bday...syok kan sambut bday kat kg..seronok tau sambut ngan nenek ngan atuk...

Emilia said...

hepi belated bday boboy!
seronok kan celebrate bday dgn family :)

d.a.m.i.q.u.l.a said...

waaa semangat sungguh atok die buat party utk aqeel.menantu kesayangan ke cucu kesayangan neh?

gee ryder said...

byknye makanan..best betul..

btw, hepi belated bday to boboy!

dah 3 thun upenye..ingtkn sebaya aqeel

m@ said...

ina..,
aha yg penting meriah:)
ehhe aipp bape thn dh mu tgok ma pakai tudung time sekolah dlu ehhehe

tq..aminnnn...emmuah!

mut,
tq..nanti p sabah boboy jumpe aunty mut k..nk jumpe aweks nuri..he

sis rox,
tq..kembang sat..

diana,
laksam kelate sedaap..laksa dia x bape nk menjadi sngt..pasar sure ade jual kn.
aminn...;)

kakeynda,
dh wish dah hrtue.
ha kita ni duk pkir gtu kn..tu yg hormat..,
hby kak ok..tkpe..dia x bising2..:)
sedap mata hby memandang gtu ewaah..he

belum tu mmg kne tunggu hannah besar skit ke..bru advanture..ramai ckp best..nyamuk bnyk kak..:-p

syikin..
aha..slalu celb dgn family ma..thn ni yg tok bah nya xcited sngt sbb buat kat kelate.

emi...tq:) letih pn x terasa..janji ank happy.

dami..
hehehe
cucu dh ramai..tp sbb kami ni jarang balik kelate, lebih skit kut..ngeh..ngeh

gee,
3 thn tp kecik je orgnya tu yg nampak sebaya kut.
tq ya..:)

Rinna said...

Happi Belated Besday tuk boboy.. Moga dah besar nanti jadi anak yang soleh yer..

Bestnya sambut besday atuknya sponsor ekk..meriah sungguh.. :)

Ella said...

HAPPY BIRTHDAY BOBOY..

seronoknya sambut bday.
Danny pun nak sambut 5th birhtday taklama lg ni.
hmm kene buat preparation ni..
tahun ni buat kat sekolah...

semoga boboy membesar sbg anak yg cerdik pandai...

Related Posts with Thumbnails
Back to Top