9

ape yg baru?


mesti ramai yg dh settles shoppin' buat biskut..settles tukar itu ini..alih2 pabot..ngemas umh:)

ma je ni ha x sudah2 lg..bju melayu hby n ank pun x habis crik..tkpe..esok masih ade..ewahh nk sedapkn hati!

ape yg baru kat rumah..?

thn ni ma beli kapet' - tkar srwak' hajatnya nk tukar langsir..tgok budget mlm ni kut dan,p jusco belilah..:) readymade je mudah.

kapet ma style bulu kucing..bak sutera gtu:-p ni pn x sudah bentang lg..masih bergulung tunggu ops ngemas mlm ni.


tkar srwak dh tunjuk b4 ni jenis kotak2 bersulam benang..sngt suka design mcm tu smpei balik kg hrtue beli lg 2,stu bg mama, stu lg angkut bawa ke penang:)
murah saje..!

tu jelah belian tuk raya kali ni'..

mlm ni baru nk p crik bju hby..sandle n kasut dia..tuk boboy bju2 nya dh selesai..tuk ma hanya sepasang kasut wedges:)

riang hati bile hby bgtau dpt lah skit bonus tuk raya ni..
jdnya amik kesempatan trade in rantai lame, amik hok ni':)
anggun orked by pohkong.



(",)




9 yg comments:

Ella said...

wah2 ma..
sakan raya dgn brg kemas baru.
cantik design pohkong moden.

i pun dh dpt carpet baru.
sampai 3 carpet i beli.
masih kat bonet kete.
Ptg nti balik Jb.
sakanlah mlm ni gak sibuk bentang kat kerusi baru.
ish tak sbr nak raya..

Selamat hari raya ma..
Wedges ma tu cantik..suka tgk...

Lady of Leisure said...

wahh ma.. sangat cantik itu poh kong ..
btw, salam aidilfitri dari lady buat ma sekeluarga ya..
:)

shabiela said...

wah, rntai raya.. lawo ma.. moden design..

m@ said...

wah...sis eella..mesti best!
mlm ni jom sesame ops ngemas..hehe

tq lady:)

sha,rantai ni halus..ma tradein yg lame..

POSH76 said...

lawaler carpet tu....i like..

ko mmg ada taste sis..hehe

m@ said...

hehe sis posh..tq..

;)

liana said...

uit rantai raya heheh

selamat hari raya..maaf zahir & batin yer ma...

dianaibrahimali said...

wah....bestnya......dpt gak cik orkid tuh yer..... br jer lalu poh kong tgk orkid td.....
ma free hair mmg cun pakai rantai moden style mcm nih.....
very the moden n stylo hoccay.....

m@ said...

diana...orked ni ma tempah..bukan yg dieorg display mahal2 besax lak tu' yg ni kenit halus je..:) kalau tgok mcm janggut udang ekekke

Related Posts with Thumbnails
Back to Top