8

sup cendawan.


alahai...punyelah sonang nk buat sup air cendawan ni,tp rasanya terlebih letak minyak time menumis..

grghh..malu sungguh..biar bgtau kat blog ni sok lusa, leh ingt semula..:-p

rasanya dh ok mcm sup dh..tp x elok kn minyak bnyk..dh lah tgh buat detox..

pixc


bahannya..


ratah begitu sahaja...:)



(",)

8 yg comments:

eynda said...

Nampak sedap :-)

Lady of Leisure said...

sedapnya ma.. takpelah minyak lebih skit.. sekali sekala heheheh..

Shida said...

sedapnye sup tu ma..tp apakan daya,shida takleh mkn cendawan,nnti pitam..fuhh..rugi btl kan..

m@ said...

nampak je sedap kak eynda :-p

lady..heheh pertama kali ni masak cendawan.

shida,

x boleh ke..? ma ni terliur sngt nk mkn tu try masak.

Ella said...

lama tak makan sup cendawan camni..
rajin ma masak..

tgh detox ni makan yg mcm sup2 ok sikit kan..

Abrahyn said...

halia tak letak ek? ooo...cenggini rupernyer...

m@ said...

ha sis ella..tulah ma kne mkn sayur..2 hari..kne mkn buah 2 hari hehe time detox..

tp jap lg nk mkn kfc lah cmne tu hehe

abrahyn..uwaa mcm mane boleh lupe halia..

liana said...

ku sgt suka ratah sup2 camni.. mcm tu je pun dh kenyang.. alamakk lapo lakk

Related Posts with Thumbnails
Back to Top