6

aquarium BATU MAUNG :)


xtvty weekend..

kami habiskan masa bersama d aquarium batu maung yg jaraknya dekat je dr rumah..:)
boboy sngtlah happy n xcited kalau tgok ikang2 ni'.bukan takat boboy mama nya pun same :-p
oh ya'..masih terbayang2 ikan di lautan masa holiday kat manukan island hrtue.rindunyaa...!

entrance FREE je sbbnya,



landscap d kawasan touch pool..

mendamaikan sambil mendengar deruan pancutan air..cuaca pulak mendung,tenang je fikiran.



ank boya pun ade..:) ade kolam tuk ikan air tawar' dragon fish...besax!



turtle..


klik2..



ade auditorium..



lengang je..:)


oklag kt sini.,kecik je pun kawasannya' ni kire kali ke 2 dtg, tangki pameran ditutup kalau tak,boleh tgok bby shark..:)

kami teruskan ke giant membeli brg masak skit,
mood rajin dtg,mlm td jugak buat puding susu strawberry.. sat lg ma share hasilnya ya..:)




6 yg comments:

POSH76 said...

bestnyer tngk ikan...

thanks for the info mana tau nak gi jenjalan PG nanti...hehe

Adekniza said...

ma, kurus lah ma skang...:)

ammi said...

waaa..Aqell dah botak...besnya..asik meronda jer!

m@ said...

posh,

alahai ciput je info ni hehe

adek,
x bape kurus tu tipulah gambar tu!

kakammi,
botak dh dia..
:)
aipp
boring lah..weekend kne jenjalan.:-p

iNa said...

ciput2 pon ok la kan...tuk p jln2 weekend kan..ok gak...rileks je..

eynda said...

Macam pernah bawak adam pegi masa dia kecik2 dulu....tak brape ingat hehe...syok la boboy tengok ikan :-)

Related Posts with Thumbnails
Back to Top