6

di KG .............


as -salam..bersiaran dr rumah kg..

boboy sangtlah happy..dlm perjalanan 2 jam je dia tdo,
selebihnya bebel duk ckp wan house...wan house!

kebetulan ade adik sepupu yg habiskan masa cuti sekolahnya kat kg..
dialah yg tukang melayankn boboy.

mama duk collect ni' boboy yg tolong lekatkan..nanti boleh p redeem.nk periuk :-P



lunch ma harini lauk - rendang burung puyoh..yummy...masa raya haji lg mama dh buat' tp ma x dpt rasakan.

duk ratah tu je lah dr td:-p



petangnya sikit mama buat popiah basah..:)



hari ni ade jugak TERSENTAP dgn satu komen posting kat one of my bloglist..copy paste punye hal'
grgghh.!
b4 ni ade juga yg bertanya & tegur, tp ma x perasan................
anggap biasa jelah dh name pun kengkawan,
tp...tp...............
x elokn mcm tu.

plzz.... be ure self!

ini sekadar luahan, .
nobody perfect kan..
maybe lepas ni buat empunya diri tu berfikir..
bile dia buat mcm tu boleh buat ma terasa hati.:(
x sayang ke persahabatan yg lame dh dibina..sesame betulkan ape yg x betul.:)
..........................

dibulan baik ni..
ma nak ambil kesempatan ucap kan

~salam MAAL HIJRAH~


semoga di lembaran baru ni memberi kerberkatan pada kita semua..

andai selame perkenalan kita di alam blogging ni ade yg terkecil hati... ade silap salah dr ma..

AMPUN DAN MAAF YA'..

sesame renung diri..


ikhlas dr ma

(",)




6 yg comments:

Azmiezas said...

Dah sampai kg ye..best nya ada popia lagi..akak memang 'hantu' popia..pantang jumpa..terliur je kalau tengok popia..

btw Salam Maalhijrah buat Ma jugak ye..akak minta maaf gak kalau ada tersalah komen ape2..

m@ said...

dah kak az..
aha nanti kalau jumpe akk,boleh jamu popiah dh tau one of ure fav:-p
sesame kak.. kak xde pun tersalah komen..ma lg happy kak selalu dtg jengah blog ma..
tq.

eynda said...

Ma...syok la boleh tenet dari kampung hehe...Salam Ma'al Hijrah utk ma :-)

Lady of Leisure said...

sedapnya rendang burung puyuh.. lady suka makan burung puyuh esp tang peha dia tu hehe..
btw, salam maal hijrah untuk ma sekeluarga..
:)

honeylanz said...

salam maal hijrah buat ma & family..

shabiela said...

ada gak rendang puyoh.. macam best jer.. trliur ni.. sib baik x ngidam.. heheh..

Related Posts with Thumbnails
Back to Top