11

gambarnyaa...


thanx to rabia my bf yg bgtau ade PC fair kat penang.
selalu nampak iklan buat x tau jer.
rupenya best sngt,bukan pc je..brg letrix..camera..mcm2 ada.:)



pepel colour.sweets!


ni harga nya..x jauh beza pun dgn pop art tu kan..funct semua same.



yehaaaa~



free gift'



netbook ni cepat panas lorrr...sib dpt free gift fan ni'.

Align Center

.............................
selit toshiba NB200 ni cun sngt' crome..keypad dia pun smart'
mahal lg regenya 1499..:-P np 1699.






(",)






11 yg comments:

sesemutku said...

tahniah ma...akhirnya...tercapai jgk kan...sembur2 sket...kot2 tercampak kat KK lak...ekekeke
brp rege nya ma?

Mimie Hamdan said...

wahhh.. congrats ehh... purple kaler tokleh tahan... best!!

-iLLa- said...

ctk ma,
illa dulu pki dell yg warna putih..
tp letgo dh..np nth jemu..kakaka..

ma,baik ajer aqil tuh dok diam ehh?kalo adam nth laaaaaaaaaaaa..

iNa said...

bestnye...
hehe...
pas nie leh surfing kt kg ye..........syok..

m@ said...

tq mut..:)sembur2 ya..hehe

mut ni sahih x bace tau panjang ma type tu..:-p harga nya 1099:)

tq tommy..;)
pepel tu sweet tau'..rasa mcm nk makan!he

illa,
mesti x puas eh,lg stu org ramai komplen ckp keypad dell x ok.
harap2 ma bertahan lah..:)
x de baikkn..aqeel kalau keluar mcm setahun x keluar rumah' jenuh nk kepung tau'
berlari2 ikut suka diaje..
same je ankkita rasanya ni.hyperactive.

ina..he:-p
aha pasni boleh bersiaran kat kg..yehaaa~

eynda said...

Syoknya dah dapat yg diidam.... :-)

LiAnA said...

fuyoo cun nb.. ni mesti makin kobar2 nak berblogging hehehe

Azmiezas said...

Wah..dah ada kawan baru nampak..pas ni boleh la lagi aktif berblogging...

shabiela said...

comeynya.. bila lak giliran ku ni.. ekekek..

aNa SuZaNa said...

MA..
ana selama ni pakai lappy ni la..hubby belikan kaler hitam..comeii jek kann..

Maharani said...

byk nyer ma dpt free gift!!! tom dpt mouse jer. tu pun dah rosak!!! grrrr...

Related Posts with Thumbnails
Back to Top