7

n3 x bergambar -hujan- tq follower :)

as-salam all..
apelah tajuk n3 ma tu bercampur2.:)

cerita harini..

kul 1++ am baru berkesempatan on netbooks'..BZ..BZ..
sempatlah ma intai-intai blog kengkawan..
ade yg x dpt tinggalkan jejak..sbb bace sepintas lalu' & x de ape yg nk dikomen pun..:)
rata2 nya happy ..alhamdullillah':)

siang td kami ke town melaka..tp hujan sngtlah lebat..x henti2...

tempat dituju ASTANA MODA caw jakel melaka..
% best2...!
buy 1 free 1 la,
mama yg nk beli kain ni..babah pencen gov,kn dpt duit bantuan rm500..jdnya mama ikat lah duit tu dgn beli kain..:)
kalau yg nk beli tu ni lah masanya..mmg berbaloi-baloi.!

tengah tunggu mama duk belek2 kain kat luar'
terserempak dgn sepasang somi-isteri n anaknya'
merangkap lecturer ma kat uitm dlu..
dia tegur..
kami berbalas senyuman dan cerita..x sangka dh bertahun2 tinggalkan U,
lecturer tu masih ingt name n cerita2 dlu..:)
seronoknyaaa...mengimbas masa lampau :-p

dah petang baru balik rumah..cuaca same juga hujan lebat..'
cuaklah..wlwpun babah yg drive..

sefamily aunty ma ade yg balik'
boboy ade kwn lg..
sekarang ni (kul 2.13am)
aqeel duk dgn dieorg layan main pc game..x ngantuk lg dia..paksa mata agaknya la,
sedangkan petang td keletihan berjalan..:(

.................................................
hujan semakin reda di malam hari'

ma nk ucap BIG THANX yg sudi jd FOLLOWER'
semakin hari bertambah:)
ade juga yg awalnya jd follower , TARIK DIRI pulak :-p X ikhlas ke ape ni..?
ke sebab ma x jd follower dia gak..?
or maybe x menarik pun blog ma ni nk di jadikan follower..
hurmmmm....

kotak tu baru je ma letak..tu pun di req salah sorang fwens..
katenya mudah,nanti kalau hilang bloglist,juz klik follower tu je,keluarlah add semua.

penting juga kan ??:)

apepun keikhlasan lg penting..moga kita selalu keep in touch k :)

wah..~
panjangnya n3 x bergambar ma'..dh mula lah sangap'..nk lelap kan mata...

da all....




(",)



7 yg comments:

zealvia said...

ku dah follow..ekekekek..baru arini ku pasanma mu dah letak follower.

Adekniza said...

best nya ma dpt balik kampung kan??
Adek gak kena keje bagai..huhuhu~

Diorg tak tarik diri kot ma..tah2 diorg follow privately..sape tau.. ;)

POSH76 said...

i ikhlas jer jadi ur follower...i rasa dulu dah pernah jadik...tapi check2 takde ler pulek...soli yer laling hehe

Mimie Hamdan said...

ma... kita pun br jadi follower... :D

Shida said...

ma,shida tak perasan x jadi follower ma..apa2 pun,shida selalu jengah ur blog tau..skrg dah follow..ikhlas dari hati..

sisdee said...

hehehe betul tu ikhlas sgt penting :D

eynda said...

Dulu bukan dah ada ke kotak followers tu?? Akak baru perasan akak takde dlm list tu hihi...tapi dlm google reader akak, blog ma dah lamaaaa dlm list akak ;-)

Related Posts with Thumbnails
Back to Top