14

makan kat shackcafe


as-salam all,

mlm td kami keluar dinner kat shack cafe yg famous dgn laksa nya:-p

airnya,

mamam ni tuk ma - set laksa ( asam laksa )
tpkan terlebih asam lah rasanyaa...x habis pun ma makan :(


tiap kali dtg ,hby mesti order hok ni. nasik lemak rendang ayam.
rendang ayam dia sedaaap.


umpan boboy main playdoh.



sebelum tu kami jenjalan..servey sandle tuk boboy.
sandle dia hilang sebelah kat lcct hrtue'..
dh kne beli baru..masih mencari:)



( ni salah satu bf shirt yg ma beli kat jkrta....:p)

lame dh dapur ma x berasap..n lame dh x tepek hasil masakan...
rendu benarnya nk berkungfu kat dapur,
lame juga x buat PUDING kegemaran hby:(
tp kan icebox ma kiok..masih belum diganti baru'
cuti masak lah ma.

esok dh sabtu'
happy weekend all..




(",)


14 yg comments:

KASIH said...

melehair liur...tengok laksa tu..

KASIH said...

tengok komen pan salah taip... meleleh air liur ..tengok laksa tu...

KASIH said...

haaa?? salah lagi... bukan 'pan' tapi pun... tu la laksa ni memang tergoda nafsu...

Lady of Leisure said...

sedapnya makan laksa kat laksa shack tu... lontong dia pun sedap.. roti jala dia sedap.. pendek kata semua sedap di sana kan ma...
pssst: lawa shirt yg ma pakai tu...
:)

░♥si lampu neon♥░ said...

shackcafe tak pernah menghampa kan ;)

eynda said...

Cantik baju ma :-)

sweets said...

cantek bj ma...
psssst~~ beg tuh pun cantek...

e i c a h said...

kat mana ni ma?

Azmiezas said...

Wah, ma..dah melaram ngan baju baru nampak..pewwiitt..

Akak tak pernah masuk laksa shack ni, tak tau lah kenapa..lalu jer..tapi tak terasa nak masuk pulak..sedap tak??..

iNa said...

bandung+cincau...
fuh...sedap sungguh.......

ABH said...

saya juga suka makan kt laksa shack!!!

mamataya said...

ma..beg tu lawaaa sanagt!!!! nak nak nak!!

Ayu said...

wah, mata ayu tertarik pd beg ma pkai tu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik baju ma...

Related Posts with Thumbnails
Back to Top