14

semangat yang hilang....



salam hari sabtu all...

bile tgok kat blog list,ramai kwn2 yg updates blog'...ade juga yg ma singgah bace2..but x tinggalkn jejak'
best je:)

sy rasa mcm hilang je semangat nk berblogging'..

cerita bnyk nk coret...tp BLUR...bile dh blur nk masuk blog kwn2 pun jd malas:(

saper pernh jd mcm ni?

makin lame...blog makin sunyi....sepi n di tinggalkan...

...................................

sy nk p holiday'..nk happy2...nk hav fun... nk rest n rilex kn kepala yg serabut sekarang ni'.

(",)


cute kn gambar meow kat atas:) meow tu tgh tired..jus like me...:) + bored..

14 yg comments:

sisdee said...

pernah.........sgt pernah malah selalu gak.....tp kuatkan semangat jek..heheheheheh..

slowly.kdg2 idea tu dtg mcurah2 tp kdg2 langsung tak de kan :)

kalau ada masa g le holiday..kasi fresh sikit (ceh ckp org..sndiri pun tak fresh ) hahahaha

take care!!!

m@ said...

thanx sisdee..:)

kalau lah kepala ni ade button F5 ma nk tekan je sokmo kasik fresh..tp takde pulak :-p

iNa said...

same la fatem...
skrg ni mood berblog mcm kureng je...
nk update cukup malas...

p holiday...rest kan...
p tmpt yg aman damai.......hirup udara segar..ewah...hehehe...

take care yaaaa....... :) emmuahh..

monreo said...

m@ kena pi holiday ni.. kena pi buang memori yg tak best tu jauh2.. kdg kita ni terlalu penat tu yg sampai tak tau nk buat apa...
take care :D

dianaibrahimali said...

ma....naper nih....releks la..jgn stress2 hoccay.....enjoy jer....adalah hikmah utk apa yg berlaku...trust me!

Ayu said...

bkn blog je..fb pn mcm tu..ada wktu asyik lah nk buka n ada satu ms mls yg amat2, jenguk pn xde hati dh..

bestnya nk g holiday..mmg bgus pg time2 mood x tentu ni..

TopsyTurvy Mum said...

pernah gak jadi camni...sampai private kan blog punya la x de mood nak update..rasa nak delete pun ye..

take care..nanti balik holiday sure mood dtg balik :)

Azmiezas said...

Ma..relaks la..kalau tak da idea..jenjalan je 'umah' kenkawan..ambik feel..ok!!..jgn tensi-tensi..

Akak faham, sometimes akak pun rasa benda yg sama gak!!..

eynda said...

Baru je jadi kat akak...seharian takde idea nak menulis...kekadang ada citer tapi malas nak masukkan dlm blog...waktu2 macam tu selalunyer akak habiskan masa dgn family je...kekadang diri kita nak jugak jauh dari internet :-D

POSH76 said...

sis this is normal me pun la ni bukan takde mood tapi stress dgn keje sampai nak update blog pun takde masa...tp dek sbbkan syg dgn blog teruskan jugak walauapapun dugaan

alamak terpanjang lak komen...keep blogging taw..hehe

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

akak pun selalu gak ader rasa cam gitu

irenedahayu said...

ayu ada award+tag tuk ma.. sila ke blog ayu yer.. :D

日月神教-任我行 said...
飯糰夾蛋Karen said...
Related Posts with Thumbnails
Back to Top