6

berangan....?

emm 2~3 hari ni suka sngt mengelamun..isk..apekene ntah la..berangan duk servey2 tempat nak holiday..rasa mcm lame sngt da x p travel..makan angin..happy2..
dlm kepala ni duk ingt nk p REDANG ISLAND jelah since tgok pix kakeynda dulu..sonoknyaa..:))
ma pn usulkn lah kat hby..agak boleh dak celb anv bulan 3 ni kat redang?ehhe lambat lg tp sebuk duk berangan !

hby kate YES...yehaaa...sepantasnya ma p booking hotel..kebetulan bulan 3 laguna buat early bird promo. 3d2n.21 ke ganu..22-24 kat laguna.insyaallah tercapailah hajat ma nk holiday.
~thanx hby:)

berangan lagi..isk..
kalau travel bawak bags ni + shoes crocs ni cam best je..heheh






6 yg comments:

eynda said...

Maaaaa....akak nak ikuutttt.....jadi ke tak hubby akak punya plan ni...nak gi berendam dgn ma kat redang hehe...

dianaibrahimali said...

Ma.bestnya nak pi redang........
march dah hbs monsun ker???
rsnya br lps kot.....x sampai lg redang...nama jer org tganu.....

luv_ma said...

kakeyndaaaa...jooomm!lepak2 smbil pekena air kelapa..hehe.kasik fish mamam.alahai..lambat pulak rasanya lg.:)

pss...dh kecek ina diapun nk p gak.hehe

DIANA'
dh bukak da bulan 3 tu laguna buat promo early bird.lgpun cuti sek sure ramei yg p jugak.jom la!

Nieza Ishak said...

maaa... sama la anniversary kita pun mac .. tp ada anak tecik. gendeng2 kat hubby ajak pi dinner tp dia takmoh sian kat anak kata diaa ...

sHa_eiNa said...

pama...
ekeke...berangan apenye..mmg dh comfirm kan nk p redang...same2 lah kite...

hehe...
tang hbag tu..ehemm..ehemmm....
tggu smpai je tuh..

luv_ma said...

niezaa..
yelah ade bby kecik mmg susah skit nk celb kn.tp potong cake ank banak je pun dh happpy:)

inaaa'
aipp...heheh'harap2 cepatlah dapatnya.(",)

Related Posts with Thumbnails
Back to Top