3

GAP



suka pulak bju ni since kak ammi tepek kat blog dia'..
tp yg x best baju ni x dok % sbb new arv..kalau tshirt..sweater..jeans lelain yg stok lame ade la:)


kemeja ni pun kenan td..tp ongkos mama x cukup daddy pulak bawak aqeel main kat playland..:(

sambung n3 ni jelah sbb same je lebel ~ shopping:)

ha..p parkson terkejut + jakun kejap..isk lame dh x masuk parkson..sik p JJ je..tgok bahagian handbags'.waaah.~bestnya parkson gurney la nih.'handbags..JLO..BABYPHAT..DKNY..PARIS HILTON..memcm la lg yg rasanya susah nk jumpe,melainkn ke kl.emm..kenape ku suka sngt cerita pasal hangbags nih..?sejk dr zaman ank dara lg ma boros suka sngt beli handbags n shoes..dh kawin ade ank ni pn still mcm tu jugak..adehlaa.lantak p lah org nak kate apepun.yg penting ku HAPPY.;)

daddy belikan aqel tshirt thomas ni..sik thomas je mamat tuh.aksi ape ni boobooy??
ni pulak tuk ma:)



3 yg comments:

ammi said...

waa...dah beli pun yer..jeles ni?? tunggu baby dah besar baru boleh shoping lagi..

luv_ma said...

kak ammi..ma tgok dlm website ade blue kan..tp kat gap sni x de yg blue.aqel pun muat2 je pakai sib dia halus muat saiz 18-24 hehe.

sHa_eiNa said...

cntik plak tgk shoes croc ni..

Related Posts with Thumbnails
Back to Top