7

klik2 pix aqeel


share pix latest aqeel..jenjalan kemarin n smlm.

dia maintain kecik n kurus' lasak mcm biasa cuma yg baiknya smlm ddy nk belikan dia thomas' tp puas dia belek2 n carik agaknya dia dh ade,..dia x amik pn.:)
cd pn mcm tu' ddy suh dia choose kut dia nak..puas dh dia telek2 dia x nak jugak.yg x best pulak..time nak q beli A&W dia ngamuk..arggh..lapor sngt x tahan kne q lelame.:( dah tu kalau ngamuk siap baring2 kat lantai..uwaaa
belikan dia baju je 2 lai kat parkson tuk balik kg weekend ni.

kali ni nk balik kelate sbbnya tokbah hari2 fon suh balik! huhu.

layanzz..


and today..hby kne p opis ade keje skit katenya..ptg ni x de planning lg nk kemana..dlm kepala nk p jusco belikan botol susu baru tuk aqeel.kalau ddy nak la:) ku kebosanan!!



7 yg comments:

liana said...

alah kesian aqeel sampai guling2 ngamuk pasal lapar.. budak2 ni kalau kita bg mkn dia takmo siap lari2 penat nak kejar... tp bila dah lapar sgt tak nyempat2 nak mkn tu jam gak huhuhu

-iLLa- said...

huhh..abg aqeel mengamuk mcm adam mengamuk laa...adam x dpt apa d nk..mulaa laaa guling2 huhh...tuh yg x lalu tuhh...

luv_ma said...

kak liana..
ha betul kn..masa bg makan elok2 dia suka lari2..main2.malu ma..tp nk buat mcm mane peel dh gtu.

illa...
yelah same lah ank kita..guling2 kat lantai smbil jerit2..uwaaa
org sume duk tgok dia' yg kita ni jd serbalasah dh kat stu.:(

dianaibrahimali said...

ma....itu maxi dress yg 1st sgt cun hoccay.....guew sgt jeles sbb x dpt satu...........uuuwwaaaaa.......

sweets_mama said...

cantek ma pakai dress....

POSH76 said...

ma...aqeel mmg kiut like her mummy...i like ur second dress tula....

luv_ma said...

dianaa...hehehe
kasik chance org lain melaram.

kaksweet, tq:)

kak posh'
tq juga..:) ha yg num 2 kne alter kalau org tinggi lg cun pakai.

Related Posts with Thumbnails
Back to Top