TAG - from kakliana.


thanx kak bg tag.:)

Tag pasal gambo kunci/keychain

Cara-caranye.. :

1. ambil gambar keychain yang ada pada kunci kereta/motor/van/lori atau apa-apa sahaja kenderaan. (kunci rumah/office tak aci ok)


2. buat ulasan lanjut tentang keychain korang.

keychain biasa2 je..x cute langsung..maklumlah kete hby:)

3. nyatakan juga jika ada memori atau kenangan indah pada keychain tersebut.

alamak..kenangan indah kat keychain..?emm kat keychain x de kenangan. cuma hby beli keychain tu kat nite market btu feringhi lame dh dulu.kalau KEY nya adelah memori indah sbb zmn cintan dulu la hby beli kete ni n time nk serahkn kunci ma ade sekali:)

4. Nak tag kawan-kawan ni .. nak nengok keychain derang.

diana
me
kaksweet
mama nabila
gee ryder
sue fariz
tom vouge

1 yg comments:

gee ryder said...

oh aku pun kena ker...
sama je ngn ko, honda gak hehe

Related Posts with Thumbnails
Back to Top