11

Terapi minda

kenapa nk p terapi pulak ni..?
ha..kepala pening!smlm ptg rest..maybe ma x cukup tdo melayan aqeel merengek sbb demam.sib la demam dia dh kebah n today dia dh main mcm biasa.ma still bg ubt antibiotik tuk dia habiskn'.
then mlm td p lah terapi minda kat queenbay mall.nk p farmasi..plus nk p amik voucher TOY R US bg rm60 inggit..yehaaa~

memula p clarks sbb nk tgok kasut,terus ku jatuh chenta' aduhaai...b4 ni dh pernah tgok kat bft' n smlm tgok live'mmg cun kasutnya tu'..pakai pn best..
tp..tp..
hby ma x kenan! ni yg susah p dgn dia..kalau nk nyopping semua dia punya tasted'! bju2 boboy..bju2 ma..biasanya ma kne tanye dia ok tak yg ni...yg ni pulak mcm mane..kalau cun kat mata dia baru on..yelah lgpun dia yg nk tgok kan:-P..
kekadang rasa frust tp tkpelah syg punya pasal..- melalut lak ma ni..sambung balik cite'

dh test2..p2 hby duk ckp ade satu kasut ni cun..ha' bile ma tgok pilihan dia..mcm kasut ma yg lame je designnya' smart shoes..patern yg ma kenan td tu katenya ma dh selalu ade -wedges style.:(

emm... ma pun keluar dgn hampa sbbnya ku kenan lain..dia kenan lain..

kenan hok ni..:(
..........................
then p lah collect voucher kat toy r us melepak lah ma kat stu duk tgok aqeel belek2 thomas'..
ingt nk pakai voucher tu kalau aqeel nak mainan..tp dia juz belek2 je.bile ddy offer nk belikan,dia x nak.:) so simpanlah dlu voucher tu.

p nichii..ma beli bju selai'
then bawak boboy main kat playland.
tapau sr cake..ha yg ni ma tapau perasa choc cheese n cheese durian.jarang ade perasa ni sbb ikut musim.dh try rasanya mmg yummmyyy...:)


time nak balik,hby offer lg kasut clarks tu' dia kate chantek designnya..pujuklah tu'
nanti dia ckp ma sebut2..p2 x tdo mlm hehehe
ikutjelah agaknya dia nk suh binik dia pakai yg dia kenan tu kn..:)

hasil belian



cun ke kasut ni?uwaaa




11 yg comments:

ammi said...

maaaa...rasanya kasut ni yang kukenan sangat dulu..dah ada ker kat sini. tak perasan la pulak..berapa duit??

eynda said...

Ma...

Akak kenan hok Ma kenan tu...brape rupiah?? Kaler itam cun jugak....taste kita sama kan... :-)

M@ said...

kak ammi...
ha ni dh ade sni'bnyk dh patern gni kak.
regenya 328.:)

kakeynda..aha kita slalu same tasted:)
tp tulah hby ma x kenan..:(
regenya 298 kak..pakai besstt!

Ella said...

patutler hubby ma tak bg beli.
yg ma pakai tu pun lebih kurang designnyer.hehehe

kasut yg ma beli tu stylo..lain dr yg lain..

kalau hubby belikan, iyekan aja...heheheh ..rezeki jgn di tolak...
yg penting dia suka apa yg kita pakai.

eynda said...

Betul jugak apa ella cakap....yg hubby Ma beli tu lain skit dari yg Ma dok pakai selalu....ikut je Ma...janji cantik kat mata hubby.... :-)

Macam akak jugak..hubby ada cakap..hhmm..beli kasut apa...tak nampak beza pun..hehe...ye la asyik wedges jek...tapi wedges memang selesa kan...apa-apa je la :-p

sweets_mama said...

kenan yg ma test tu ..

M@ said...

owh lega ma..
thanx sis ella-eynda
mmg hby ckp wedges style ma dh selalu beli,.tu dia suh beli lain.
dia suka style mcm tu'..emm ikut jelah.

kakeynda..hehe..
tula wedges mmg best pakaikn..kasut full gtu ade yg melecet2 kang.

kaksweet'.
ma lupe nk reply sms..
harga ma dh letak tu.:)
cun kn ma test tu..uwaaaa

POSH76 said...

lawa sgt....

EMH said...

cun tu mmg cun cuma yg ma kenan tu lagiiii cun heheh!

M@ said...

thanx sis posh eemuah!:)

emh..hehe..
saje je tau' nanti dendiam ade duit ma p beli!

nona said...

sis...kite suke la kasut hitam y sis suke...tp kan,y hubby sis belikan tu pun cun!!! unik ..kite suke..
aritu cr2 kasut,tp xde bekenan.. sis leh x beri pndapat ksut2 y cun2..=)

Related Posts with Thumbnails
Back to Top