3

carik penyewa umah..

kesahnya mlm td penyewa umh ma yg kat jb tu dh nak keluar hujung bulan ni..uwaaa kenapelah dia ckp last minute gni.

lepas ni harus diiklankn..kne ade penyewa sbb umh sewa tu tuk cover ku bayar loan asb..:-p

pelah kabar umh tu' b4 ni penyewa nya kwn hby jugak.
nanti kne p jenguk,rasanya dh nk 3 thn tk p tgok..:(
agak2 KC..lampu chandelier semua ok lg tak'

pernah dlu penyewa umh kat ipoh curik bawak lari lampu2..uwaa...harap2 kali ni ok lah semua.

kut ade sesapa yg nk menyewa rumah teres setingkat..end lot,3 bilik,fully reno,plzz...habaq kat ma ya.gambar akan disusuli kemudian.

area tmn daya jb..:)


3 yg comments:

ratu-siput said...

em slalu gak dok cr mana part nk bg komen or chit chat...tp taktau mana nk cr...ehehe...tu yg jd silent reader je.ni pun try2 je taktau boleh ke tak...hrp2 boleh la....np tak letak chit chatnye leh borak2... :)

ratu-siput said...

em taman daya dekat je tu ngan area umah ratu.ratu kat johor jaya...tp tu pun umah fil n mil..tumpang duduk je smentara ni...pasang iklanla ma utk umah ma tu...senang..!bp sewanye?ehehehehe...(ske tgk muke aqeel...cuteeeeeeeee!sbiji muke mama dia...)

M@ said...

ha yelah ma x de chat box..nanti ma letak k:)
dlu ma duk tmn daya tu' then now pindah penang terpaksa sewakn kat org.
nanti dh snap pix ma iklankn cheewah heheh
aqeel ikut muka ma..semua ckp gtu sian ddy:-p

Related Posts with Thumbnails
Back to Top