17

im sooooo excited!


firstly nk coret menu berbuka td.
awalnya ma nk masak gulai,tp ddy ajk santap kat luar ,time dh nak buka,ddy sms ckp balik lewat..emm...dia dh tapaukn meehun tuk ma..
x dan snap pix tepat waktu nya ma ngaaap!
pewot sik nyanyi keroncong je siang td..lame dh x puasa kn..:-p
........................

disebabkan geramm tgok pix pizzza kakeynda..opss..geram sbb simple je menyelerakan..

ma pun ajklah hby p GIANT beli bahan2 sebijik mcm kakeynda buat tu heheh..excited seyhh..hby ma gelakkn je..huh.

awlnya dh cukup dah bahan2 tu..sampai je tempat frozen nampak pulak pizza homemade..!aiyaak...masuk je dlm oven n panaskan..mane lah pergi xcited nk buat sendiri td tuh..?




amik jugaa...:-p tgok tu dlm troli.
baru sat td mamam..mamam tuk sahur sekali..jdnya menu sahur tuk esok, pizza ready made!
kenyang sudaah.




esok ma try buat pizza resepi dr kakeynda tuk aqeel test.:)

xcited lg...

jng sokseh ckp ma nk menunjuk ya..aippp!
ma nk abadikan dlm blog ni my burfday present..
hby adiahkan.

bag ni lame dh dpt masa nk fly ke bandung,tp ma x pernah pakai lg sbb nk match dgn shoes..shoes nya baru dpt td.:-)

pink..?

slumber je..sbb ma rasa sweet sngt pink ni' jarang org nk pakai colourfull ni kan..but i likeeeee:)

`taraaaa~



+



chiffon maxidress wif cardigan.

..............................

sekian saje cerita ma yg terlebih xcited today..

moga hari esok mendatangkan kebahagian buat kita semua..:)









17 yg comments:

sweets said...

wow best nye ma!...pg lagi kak komen ni 5.21am sahur hehehe...
nanti pun nk try buat pizza eynda..
alisya suka pizza gak,cun la cross beg pun...

sesemutku said...

besday? hepi belated beday...hehehe
cantik arrr

eynda said...

Ma...nak nangis akak tengok pinky2 semua tuuuu....cun...nanti posing tepek kat blog ye....macam sekarang jugak nak pi beli crocs tu...(kedai pun tak bukak lagi hehe)

POSH76 said...

santek beb i like the color....biler nak posing2....hehe

iNa said...

havana nie cun kan....
pink pon cntik.... :) ..........
hehehe.......cntik maxi ma...
bestnyeeeeee...

zealvia said...

walahhhhhh..byk nyer hadiah..ekekeke..kalo mcm ni tak leh sedih lelagi...mueheheh

M@ said...

kaksweet...wah...bgun sahur.aha simple je kan pizza kakeynda.boleh buat punya:)
ha ma suka across bag kak lgpun murah:)

mut,
tq mut dh lepas da 18june.

kakeynda
alalala...heheh jng nangis.la ni mata ma pink je la..apekne entah.
ma beli online kak crocs tu..100% ori..murah skit dr butik :-p


kak posh,
aha nanti tunggu kurus skit baru leh pose..la ni mcm nangka je pakai maxi hehe

ina'
aha havana ni simple je tp selesa.
best dpt brg baru.hehe

zea,
aha..terubat sudah..tq fwensz.

shabiela said...

wah, dr ujung rmbut smpai ujung kaki pink.. sha pon suka pink, bila pkai pink rs ayu n menyerlah jer.. cewah..

M@ said...

hehe sha..mata ma kenan pink pulak sejak menjak ni.
ntahs esuia ke tak dgn kulit ma tu.

alamaktuan / meabadi said...

ma.merembes tau..tiap bulan beli kasut..mahal2 laks tu....merembessss

M@ said...

aip me...ekekkek

mane nye tetiap bulan..
bulan lepas dpt seketul itupun bkn taste ma..
buln ni seketul beli online murah hehehhe

dianaibrahimali said...

MA............
ku sll last cmment kan....sbb dah comment kat YM....ma....turun KL weh kita poyos dgn havana tuh....hehehe......

M@ said...

heheh..diana yg first tau pun havana ni..hehe
yerr...jom berpyos..nanti tgok date.heheh

Mimie Hamdan said...

maaa... waaaaa.... sggh lawa beg mu itewww ngan kasut sekali ngan baju sekali... sumerla... waaaa.... nak jgk leh tak...?? hehehe... tommy tgh simpan duit nak beli havana pki raya... hehehe... baru aritu beli cyprus... adehhh...

M@ said...

tommy,
boleh je beli same..:)
cantek kan havana ni.ringan je.tu yg ramai kenan.
ma belum ade cyprus lg..tinggiiiii..

::The Shopaholic Tauke:: said...

ma...i suke crocs tuh....!!

M@ said...

thanx tauke suka shopping:) hehe

Related Posts with Thumbnails
Back to Top