15

rajinnn lah pulok..


mood rajin todaay..:-p

ape menu buka ma..?



nasik putih ..berlaukkn udang masak cili api + belimbing.
makan sorang2..
ddy aqeel x balik keje lg.
aqeel bkn nak makan nasik pn. sat g bile ddy balik gorengkn ayam + lauk ni. jdlaah.:)

then buat pizza...yehaaa...pizza ni namenya
"pizza hannah"
(sesuka hati je letak nama)
sbb cilok resepi dr blog kakeynda n tgok hannah makan syokjee.

yelah senang n sedap..chewaah puji ! tpp...kne makan time roti pita tgh lembut baru besttt!



mudahkan..:)






15 yg comments:

eynda said...

Pizza hannah?? Kekekeke....boboy makan tak?? Nampak sedap pulak letak sosej...tapi betul la kena makan panas2...kalau dah sejuk tak sedap....alaaa...mana setanding pizza hut kan hehe...hilangkan kempunan nak makan pizza je boleh la :-p

liana said...

alolo sedapnya udang tu.. kat umah ni kalau nk mkn pon kena time hby takder atau balik umah mak.. sbb hby ku tak bleh mkn allergik..kang letih pulak nak buat byk lauk ekeke,
pemaleh sebenarnya

dianaibrahimali said...

wawawa.....sdpnya msk lomak cili api tuh....ku suka......bak sikit pizza ma.....nak kena buat gak pizza hannah nih....

Abrahyn said...

eeee...pandai buat pizza? kagumnyer...sbb i cuma pandai makan jek...huhuhu

eh, dah lama tak masak lemak udang cili api...;P

sweets said...

pizza....nk kena beli oven dulu...
adoii malu nye dh ank 2 x dok oven ni...

M@ said...

kakeynda...heheheh
boboy lah yg paling suka tu x dan nk snap pix dia..ma pun laju je ngap.
sedap letak sosej honey:)
ha kne mkn panas2 kn..oklah tu pizza simple je tp yummy:) thanx share resepi kak.

kakliana,
kak..ma lg parah dh 3 thn duk sni baru namapk pokok asam belimbing ni..tepi umah je..adehlaa..tu yg masak udang..hby ma x mkn pun udang amik kuah ja..huh.

aha balik umha ma leh mkn mcm2 kan:)

iana,
ehehhe...jauh sebelum sampai nk pos dh keras kejung roti pita tuh.
buatlah sonang.

kaksweet,
kak..ma yg ade oven ni pun x reti nk guna..:-p

pas ni leh beli oven kak..jom buat pizza hannah.

M@ said...

abrahyn,
x pandai buat tu tiru kakeynda..eheh
sonang ya amat pun..x yah uli2 tepungnya.

aha..pasni leh msk cili api..ma pulak nk try resepi udang kat blog u tu.

Jaja said...

ma, rajinnya masak =)
terliur tengok udang & pizza tuh :)

kiss kan aqeel utk kita, k

M@ said...

hai jaja...miss u...eemmmuah juga tuk qistina comel..

MAKCIK REHAN said...

pizza hannah dah sampai penang nampak! tak lama lagi bila makcik rehan dh beli oven, pizza ni sampai rawang plak kot. kekekeke.

udang lemak cili api tu memang merembes betul ma... kalau MR mkn, gerenti bergaru 2 hari 3 mlm [gatal lorrr]

Rinna said...

Wah2..dah dpt nama khas.. Pizza Hannah..nampak sedap je tuh.. M@..tentu berselera je makan kan..

Masak lomak udang tuh..fuhhh..kecor je tgk..:)

shabiela said...

wah, ma pon dh buat pizza hannah.. nk try gak.. sedapnya.. oven dh ader, guna nya tak.. he he..

M@ said...

kak rehan..
mesti alergik ni..ha sampai penang dh n dah dreq berkali2 oleh boboy..hehe mudah n simple.harus try bawak ke rawang!:-p

kakrinnaa...ade name dah pizza tu ehhe..masak udang tu ma bantai je buat..baru2 belajar2 kak:)

sha,
kne cuba sbb ni la pizza yg paling mudah..tkpun kat tesco sure ade roti pizza kita juz design je nk letak topping apepun2.
roti pita ni kne mkn cepat kang dia keraszzz

POSH76 said...

laku resepi pizza eynda..mesti mau cuba ni...lepas ni enyda leh bukak restoran...hehe

sedapnyer masak lomak tu...

M@ said...

a'ahkan sis posh..laku pizza kakeynda ni..jauh dh berjalan..heheh..harus di cuba!

Related Posts with Thumbnails
Back to Top