10

jenjalan weekend..

xtvt last week..kemane..?

balik kg..p ikano..curve..layan pix jelah..x larat nk coret pepanjang..
pix pun x bape nk menarik,snap using HP sajok..



pix b4 balik kg..singgah jusco sbb ma nk survey NINTENDO DS..

yehaa..x lame lg dptlah game tu..x jd beli PSp sbb ma ni bknlah addict sngt nk main game.

nintendo tu dh best,jd lah isi masa lapang..-family game.





boboy pau ddy playdoh..smbil tunggu tapau mamam,mainn lah.
.....................






10 yg comments:

sweets said...

ma..alisya minta psp yg kecik tu ...selalu je minta...abg x mo beli tkt leka..tengah pk nk beli camne ke dia...hehe..patang nmpk nk vieoo pa!

m@ said...

heheh...dia dh pandai mintak ya..psp mcm x sesuai kak dia kenit lg kan.
ade bnyk game..ma pun go to nintendo ni..nanti aqel leh join main.psp kang dia baling nya..uwaaa

Ella said...

ma..
Nintendo ni game boy tu kan..
my son pun ada..

Masa beli hr tu, my son siap kata, danny takmo PSP..danny nk game yg kecik..
danny tak pandai main psp mcm abg (cousin kesayangan dia)..

hahah..mmg bukan aku nk blikan ko psp pun nak oii...

sayang duit oo..ko kecik lg..kang jatuh..sakit mata makko ni..haha..

zealvia said...

ei budakkecik ni makin smart lah.

m@ said...

sis ella..
clevernya dannis..
:)
mmg psp tu yg addict ok lah.
nintendo ni tuk belajar punyepun ade game dia.
tul tu kang jatuh,.jenuh kita kan.heheh

zea,
x bape nk smart dh la ni..ambut pun dh mcm askar..hehe..

babybeewardrobe said...

ma ctknya layout.. wooo suka masuk sini.. terang biji mata.. mana amik layout ctk ni???

m@ said...

kakliana...ma suka colourfull..mcm blog akk juga..kak tgok kat bawah sekali ade link click je k..bloggerstyle

POSH76 said...

mana gambo mummy nyer..hehe

suker aqeel dapat game yek...

m@ said...

sis psh..mommy malu nk snap pix la..kembang semangkuk..x cun!:(

iNa said...

x lame lg dpt la nintendo tue..hehe....

Related Posts with Thumbnails
Back to Top