13

mamam pizza



terliur tgok iklan kat tv3.mudah sngt terliur kalau iklan2 mamam ni lah.

dinner td mkn pizza..salad tu ma yg habiskan sorang..spegheti pn ma makan sorang huhu.
yg buat ma laju je mkn sbb tanpa gangguan,
boboy boleh duduk diam dgn eloknya!
biasanya habis dia tawaf n kacau abg kakak makan..kali ni ma umpan dia dgn playdoh..ralit lah dia main.
yehaaa..:-p

ingt nk beli brg dapur skit..tp memandang today x dok plastic bag,
( kempen )
merempit naik motor pulak..x jdlah.

bahan nk masak pn dh berkurangan
kalau dh lapar sngt goreng telur n ikan bilis jer jdlah..tkpun mkn maggies.:)

teringin nk mkn lauk gulai nagka lah..telur itik ke.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
mane nk dpt ni..?
:(





13 yg comments:

Shida said...

ma,kalo telor itik tu kat kelate byk..kalo gulai nangka,susah skit,kena cari kedai yg pure kampung..hehe..terliur jugak ni..

sesemutku said...

ma ni wt org teliur la...nyum nyum...cam ngidam plak..ahakssss

ammi said...

waaa...
kita pun nak mamam pizza hari tu, tapi Pizza Hut full house terus tak jadi.

damiqula said...

sedapnye pizza.......hai ma!hesitut

damiqula said...

alamak terkeluar lak perkataan yg dami nak taip word verification tu,amendela la hesitut tu hehe.sori sori

mama idzareef said...

best kan sesekali kuar merempit naik moto..selalu ajak jugak hubby naik moto tp dia tak konfiden nak bawak eve katanya..huhu..

psstt telor itik tu cemane rupa dia? telor masin ekk?

m@ said...

hai shida..:)
minggu ni balik kelate nanti p carik.
nagka susah skitkn.jom kita crik!hehe

mut..,
ma pun dh terliur ni..ngalahkn org ngidam kn ekekek

kakammi,
pasni leh p try..pizza baru ni nampak sedap tp hby ma x nak lah..
seafood2.

dami,
it's ok..hehe.nanti ma jengah ure blog ya:)

mamaeve,
best jugak merempit ni..la ni suka merempit cepat skit sampainya.
tunggu eve besar skitlah nanti bru bawak..lepas tu eve sokmo nak naik motor je:)

telur itik ni besar skit dr telut biasa rasanay warna putih..uwaaaa
ma pn x bape pass..tp terliur nk mkn.

neisya said...

dah teringin itu ini...ada apa2 ke....:)

adex-aieda said...

ma...teringin lain macam nih...
boboy nk dpt adik ker...hehehehe...
lau ma nak makan telor itik..
adex plak nk mkn telor penyu...huhuhu

Ella said...

dah lama tak makan pizza..
spagetti pun sedap..

aduh batuk tak baik2 ni, nafsu makan semua terpaksa tutup..

ma..ngidam2 ker? haha..

m@ said...

kakneisha,..ma ni sokmo duk teringin itu ini..buah mangga tu lglah terliur jerk..:-p

adex,
x de lg..lmbt lg boboy dpt adik..manya pakai perisai:)
telur penyu..waah...x pernh try la.

sis ella..
hehe..ngidam mengada namenya nih..x de isi pun.
batuk x baik lg..?
moga cepat sembuh sis..

gee ryder said...

wahh..ma ni pndai masak la..nk masak gulai nangka la, telur itik la..mcm2...

ada pizza baru ke skg?

m@ said...

aippp gee..
mane reti masak! kelakar jelah..
ma teringin je sbb duk teringat masakkn mak tu..
tak pernh pn masah gulai telur itik ni sendiri..:-p
ade pizza baru seafood.

Related Posts with Thumbnails
Back to Top