3

boboy & LEGO

cerita skit xtvty lastweek,..

p mall..nk crikkn boboy lego tp punyelah terkejut sbb mahaaaiiinya lego ni..yg kenit pun dh cecah 40 hinggit ke atas..yg boboy ralit duk belek2..
ddy dh janji b4 keluar tu nk belikn.

smpei je kat toys area terus terjah lego.
bebudak ni jng di janji-janji...dia ingat n tuntut occay'..

hari pertama p sunshine square'




ddy belikan tapak tuk built lego tu..tp ni tuk lego duplo - big saiz nye lego + fireman set - yg ni ddy nye yg nak main agaknya..grghhhh..

tp lego duplo tu takdo pulak kat mall ni..x bnyk choice'

kenit2 legonya kalau hilang sayangnyaaa..tp suka sngt tgok aqeel happy..smpei bawak ke tdo..:-P
...............................

hari ke 2 p mall yg same,

beli lg lego..huh ( ddy yg xcited! ) kali ni boboy dh boleh main..:)
dlm main2 tu risau jugak takut tercekik.



.............................

hari ke 3 p mall..( sunday ) - queensbay mall

hari ke 3 ni kebetulan ma ade fotoshoot.
boboy mik kesempatan p toys R us,

ha..hari ke3 baru jumpe lego duplo..lego yg sesuai dgn umur boboy tuk main.:)

big saiz..dia sngt haaapppy...mama nye pun join sekaki..:-p



cukup2 lah lego yg boboy dh ade,
belian ni gne skit duit dr habuan yg boboy dpt masa burfday.:)

dia dh lupakan thomas time ni' until today,dia masih ralit nak main lego'
esok or lusa dunno lah..

.........................

dah dua hari dia x sebut ayat ni..,biasanya bgun je pepagi merayu2...

" yayaaaa....watch thomas! please..please.." - maksudnya suh on pc nk tgok youtube thomas & friends

(",)




3 yg comments:

Lady of Leisure said...

teringat kekecik dulu parents belikan lego..
lego mmg best memacam leh bentuk..
kenangan betul main lego tu..
sampai sekarang lego tu masih ada..
hehe

m@ said...

:)
waah masih simpan legonya..
harap aqeel pun pandai lah jaga.:)

babyfreaks@ratusiput said...

memang senak kejap nk beli lego set ni...mahalllllllllll....ehehe...ratu bli utk anak2 siap tulis nombor sme takut ilang.sayang kan..duit tu...bukan bli ngan daun...lgpun kena ajar dorang ni appreciate brg skit...

Related Posts with Thumbnails
Back to Top