3

santapan berbuka semalam...

bila time buka ni hby beli kat bazar' bazar nya dekat je leh jalan kaki p..
dugaan sungguh.

kalau time sahur ma rajin skit masak:)

kemarin hby ade jemputan berbuka kat hotel sri malaysia..ok lah,lauk pauk melayu yg bestnya bnyk ulam n kerabu..

x berkesempatan nak snap pix mamam..+ segan dgn rakan sekerja hby..:-p

boboy riuh sngt..org duk tunggu bunyi gong tanda nk berbuka dia boleh p nyanyi2 sekuat hati lagu twinkle-twinkle little star!' kan dh jd artis sekejap..

sbbnya...



tgok tu bnyk starr kan...:-p



.............

semalam pulak..tapau lg' ..mkn heavy skit'

lauk pauk'
ikan siakap 3 rasa- tomyam cmpur-telur dada-kangkung goreng belacan-lala masak pedas



psss...me aka alamaktuan...lauk berbuka mu boleh same kan:)


hari ni pulak..? tapau jugak'grghhh....







3 yg comments:

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu datang lepak kat blog gua.Rilek rilek.

Jom.

sweets said...

ma..kak lom sempat lagi buka kat luar,g bazar peh...ramai org mabuk lak..br sekali g...duk masak je...
cuti2 ari minggu bole buka luar I/Allah...

gee ryder said...

sedapnye lauk tapau :)

ma, jerawat tu, ke nk period tu? hehe..
sbb gee kalo nk period bru kuar jerawat tp satu dua jela..pastu hilg sndiri..so xtau nk rekemen brg ape kt ma sbb muka ni mmg jrg sgt bejerawat..kalo ada pun dia hilg sndiri..

psl bab kurus tu..pun xde tip pape sbb sbrnye gee kurus sbb tak makan..betul serius...bukan xnak mkn tp keje camni on the go selalu, mmg xsempat nk mkn...brekfas jauh sekali..lunch kekdg jer kalo mmg ada kt ofis..kalo kt luar tu tiba tgk jam dh kul 3, dh mls nk mkn nasi..mkn jela roti ke kuih ke..gitu2 jer...xpun lgsg xmkn..tunggu mlm blk umh masak baru mkn...
pil diet ke, exercise ke, ape jadah suma xamalkan..
lg satu dh la xmakan pastu jln sana sini kuar peluh..tu yg lg buat kurus tu...
dulu ma tgk gemuk sket sbb keje lama, mmg duk ofis jer..mkn mmg ikut waktu hehe..brekfas lgla, nasi lemak terus hehe..
sory ma, mmg xde tip lain..tip yg disengajakn tu la sbb TAK MAKAN ;)
basikal exercise tu pulak hubby yg nk guna bukan gee hehe

Related Posts with Thumbnails
Back to Top