8

wall decor sticker..

cantek lah bile tgok rumah org yg ade wall decor sticker ni..simple n sesuai dgn gaya modern.

lame dh nak nk tampal..tp duk kenangkn rumah dh penuh dgn gantungan x jd pulak..kne susun atur semula brg rumah :-p

wlwpun ma menyewa rumah sekarang ni..rumah kg pulak tu tp sukalah hias2 ni nk pulak tertarik dgn art decor.

sticker ni mudah nk pasang ikut design yg kita nak..kalau nk tanggalkan pun mudah' :) ade lah skit kelainan kat dinding umh .



banyak lg design yg ade. cat pun memainkn peranan barulah sticker ni nampak cun lg..ewahh :-p

ni pulak tuk kids room...






yg ni thomas & friends..choo..choo akan sampai esok or lusa kat rumah..nk stick kat bilik boboy.kalau dh siap tampal ma share picx:)



(",)

8 yg comments:

Lady of Leisure said...

lawanyer ma.. kat mana ada jual menda ni ek.. lady pun berkenan la... hehe..

sweets said...

kreatif la ma ni....

Syikin said...

ma..ckin dah tgk ni 4-5 bulan lepas kat cari..teringin ya amat tapi tahan jerk napsu ni..hahah kedainya dekat jerk ngan rumah ckin..kota kemuning..ma order kat dia ker? kalau dah tampal nanti tempek yerrrr

m@ said...

lady..ma beli online

link nya

http://forum.lowyat.net/topic/914885?hl=wallpaper

ade dealer kat tropicana City, SS2, PJ, Sama tingkat Dgn Cinema..

IKEA pun ade jual

http://www.decodiy.blogspot.com/

http://www.coocolor.com.my/

syikin..
ma pun lame dh nk beli dr thn lepas hehe..jom lah kita wall deco.

eynda said...

Wallpaper ni sama macam wallpaper jenis lain yg jual kat kedai ke? Lawa-lawa jugak...tampal dlm bilik tido cun ni :-)

kikin said...

wow ma..kin pun suka bab deco ni..mmg suka! deco deco deco...

m@ said...

kakeynda yg wallpaper full tu kertas dia lebih halus p2 nk tampal pun cara lain skit.

yg ni sticker ikut suka tampal..hehe
mmg cun buh kat kepala katil lam bilik.

kkiin,
aha..samelah kita! ma pun suka sngt deco2 ni.:-p

gee ryder said...

cantek laa...nti nk ltk gak la utk bilik aqeel thn dpn hehe

Related Posts with Thumbnails
Back to Top