11

crocs lg


selain fil, hby pun bagi duit raya:)

x sempat nak menyimpan,laju je membeli.
awalnya nak cuci mata,
boleh tersangkut pulak dgn crocs ni.grghhh...


sy sngt suka pakai kasut crocs..selesa..getah - kne air pun takpe..ringan n tahan lasak.:)

wlwpun ade org ckp crocs ni mcm MAKCIK2 nye style..but i likee!

taraa~




11 yg comments:

eynda said...

Lawa la crocs tu...design baru ek...tak pernah tengok pun...

m@ said...

aha kakeynda.ni yg paling latest.ade 3 colou2, 2 design.beli kak..:)

liana said...

uitt baru kuar ekh... nmpk sgt dh lama x masuk crocs kkekek

sweets said...

ma masa kak g beli crocs utk abg n alisya mmg bdk juru jual tu tunjuk yg latest,x pasan yg ni...ok la...cantek...

dianaibrahimali said...

ma dah start membeli balik...........huwaaa...ku yg ada pun x hbs pakai lg.....

ma...cun kasut nih....tp..kalau kaki mcm diana...kem salam nak pakai...hbs melecet nanti...

dianasuhaileen said...

Salam ma, Selamat berkenalan..this is my first time being here on your blog. Yang bestnye background kte same lar..hehehe n sye pong peminat setia kasut2 crocs nih..walaupun design dia biasa2 je..tp keselesaan la yg menjadi keutamaan sye, besides kasut crocs ni tahan lme kan, bkn la cam kasut2 lain 2 kne air skit je, lekang la pe la..hehehe..btul x ma???

sesemutku said...

shantik...

babyfreaks@ratusiput said...

ha cantik gak yg ni...ratu ade perasan aritu kat crocs.new arrival kan..cume tak tgk plak reganya sbb se tu tgk sambil2 lalu je.ratu kenan yg wedges silang2 tu...rega 200 lebih...nak beli...tak terbeli2..hehehe...

iNa said...

wah2 ma...dh start membeli blk..hehe...
cun gak crocs nie..

Emilia said...

omg! cantik nya! mesti comfy gile kan? nak jugak!!

adex-aieda said...

ma...
adex mmg kenan kasut tuh..
tp hubby x bg...tp ada betol jugak..dahle adex peknen..nanti kaki kembang dpt pakai kejap je dah x muat..sudahnyer,,..beli sandal jek...janji crocs jugak...huhuhuhu

Related Posts with Thumbnails
Back to Top