11

kejutan weekend..:)


mungkin ada yg cakap kerja gile, bg ma mmg kerja gile pun..

sebabnya.. kami p KL dgn balik hari sahaje..:-p

penang - kl- penang

x mau lah cerita lebih2 ape sebab tujuannya.. jom layan gambar yg membuat kan ma gelak sakan..:))

ma & me :)

ade cerita disebalik pertemuan kami ni,
masa ondaway ma text me tanyakan kedai toys..
dlm perbualan kami tu' ada lah me ckp kalau dtg KL bgtau dia,boleh jumpe-jumpean.
tp ma X bgtau dh ada kat kl waktu tu sbbnya ma x planning dr awl nk dtg + ma rasa x cukup masa nk jumpe nanti.

tp..tp...

tgh berjalan2 boleh terjumpe juga dgn me..alalala~ terkejut di buatnya!

x sangka kan..? :-p




boboy habiskan masa main choo-choo



dh keletihan n membeli sikit' bergerak pulang ke penang.

singgah hentian sg buloh- tapah,perjalanan diteruskan.
dlm kul 2 pg,sampai penang..yg x bestnya JAMBATAN pulak close..tak pasal je kne naik ferry'

tgh Q


view mlm sngt cantek..ramai yg posing2 snap pix..tp apekan daya kami ank banak keletihan sngt nk keluar pun x sanggip,jd nya duk dlm kete jelah.

dlm ferry




sekian saje cerita weekend

(",)


- rasanya week ni susah nk online dgn aman..internet line masih semput mcm siput..line 3G belum ok..x dpt sngt nk tinggalkn jejak kat blog kengkawan.
kalau kengkawan tgok rancak je ma buat n3 ni tu pun lame tunggu page nk keluar :(
argghh...sy sngt buhsan kalau x dpt surfing...@#$%&**!






11 yg comments:

-iLLa- said...

wahh..sempat eh kejutan pungg...kita pung kejutan...tp x sempat jupe me..sbb dh tpijak eskalatorr..me naek kita turun ehhehee

sweets said...

ni mesti ada yg surprise.. g kl 1 ari...

Drama Mama said...

eh u dok penang ka? jarang jumpa penang blogger nih

Azmiezas said...

Ma..>..dahsyat nya Ma..boleh balik hari..salute la..tak penat ke??..kata org nak seribu daya, tak nak seribu satu alasan kan??/..

mamataya said...

maaaaaa.........berjumpa lak kita.ku ingat dalam mimpi bila nmpk mu depan mata....ekeekekekek...

xperla..jump gak walau sekejap kan?

eynda said...

Sungguh kecik dunia kan... :-)

Ayu said...

wah,rajinnya turun KL..blh tahan jauh gak tau ma penang-kl..klu ayu mmg x snggup..

Prettylady-ATuL said...

wahhh... mcm shah alam ke KL je dia wat penang-kL... hehehehe

ira_kecik said...

amboi...berjalan jauh nampak.....hehehe

日月神教-任我行 said...
飯糰夾蛋Karen said...
Related Posts with Thumbnails
Back to Top