10

Azam n Angan-angan 2010


tahun 2009 dh nk sampai penghujungnya.
kejap je masa berlalu'..
alhamdulillah,
semuanya berjalan dgn lancar..banyak kesah suka dan duka juga:-p
tulah asam garam kehidupankan.
muhasabah diri...

baru je smlm berborak dgn kawan di ym.
cerita tentang azam 2010..ramai yg dah buat planning..

ade juga yg mcm ma kan..azam thn ni x tercapai2 lg:)

apepun azam kengkawan

sesame doakan yg terbaieekk...
mudah-mudahan tahun baru yg akan dtg ni membawa kebahagiaan
dan moga segala impian yg dihajatkan menjadi kenyataan.:)

kalau sebut angan-angan..waahhhh~ banyak betul yg masuk list! :-P

tp yg betul2 ma azam kan ' tu diaaaaaaa...

yg pertama~

lebih berilmu dalam menguruskan hal
rumahtangga'



kedua..azam tahun ni yg x tercapai2lg..

move house!
nak pindah umh yg lebih selesa..
yg ade gate:-p (menyewa bkn beli umh baru yerrr..)



ketiga pulak... nk holiday ke HK Disneyland :)



selain tu nak UNDERWATER camera..nak jugak camera gabak DSLR..:-p
( kalau hby bace ni sure dia geleng kepala...grggghhh)

last sekali,
HAPPY FAMILY!
mungkin nak bg adik to boboy:-p



setakat ni,tu jelah yg terlintas di pikiran,

yg betul2 ma hajat n impikan'

lebih baik..lebih matang....dalaman dan luaran..:)


kengkawan pulak mcm mane...???


(",)













10 yg comments:

Lady of Leisure said...

azam kita yg no 1 tu sama ma.. hihi.. nak jadi seorang isteri dan ibu yg lebih baik dan berilmu dalam rumahtangga.. dari masa ke semasa kan..
:)

zarin said...

i pun sama pasal azam no 1 tu..tp tgh pikir nih..azam tahun ni dapat penuhi ke tak...

LiAnA said...

haha yg no 1 tu betullah.. takmo malas2 dah ;p..

pastu yg last sekali.. nak peknen lagi.. dapat sorang lagi al-hamdulillah..

~CPM honey_nurhaliza~ said...

moga azam kita smua diberkati oleh Allah...insyallah amin..:)

ikiqzana said...

belum pikir lg azam baru yg akan dtg ni.. tapi yg lama sume dh tertunai.. alhamdulilah.

iNa said...

Moga semua tercapai...
AMIN... :)

Syikin said...

moga semuanya tercapai ma... azam yang no 1 dan no 2 tu cam sama jerk.. tapi azam nak kasik boboy adik tu ckin PALING sokong..heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

azam???huhuhu rasanya ada yang tercapai dan ada jugak yang belum tercapai..tapi akan terus berusaha keras untuk capai..huuhuhu

Ayu said...

semoga tercapai azam ma..Amin...tp yg paling penting yg last sekali tu..hihi..

superheroes' mom said...

i doakan semua yang u hajati tercapai, amiin....

Related Posts with Thumbnails
Back to Top