15

jenjalan kat mall



salam all..
lately ni mood ma x bape ok lah..cik P nak mai:-p
jarang2 on pc..

updates cerita weekend'

hari sabtu petang,

kami p gurney plaza
jenjalan...cuci mata..terapi minda'

memula kami masuk toy r us,
lame jugak kat sni...boboy lah di belek2 nya thomas.

tp x de ape pun yg dia nak...




dh puas di belek2....
kami pun p mamam kat apple donat',

fav aqeel ni..mesti donat pink....wlwpun dia boy..dia suka colour pink tau:)



ma mkn alien ni...




then jenjalan lg.....
dr jauh dgar bunyiii bising' dong ceng...don ceng!

sementara hby tapau A&W,
ma n aqeel layan tarian dragon
sngt cute dragon tu :-p
sampai habis kami tgok..aqeel teruja sngt first time dia tgok.



kami pun pulang setelah kepenatan....
simple je xtvty dihujung minggu kan:)

esoknya pulak'

p queensbay mall...jenjalan lg'
musim cny sale...punyelah ramai org'

x de apepun yg nk dicari...sekadar cuci2 mata....:-p

mamam kat shack cafe lg'



dh kenyang p kedai cd...
belikan aqeel citer tom n jerry...
sekarang ni dia layan tom n jerry pulak..terbahak2 dia ketawa sensorang'
cute kan tom berlari2 kejar si jerry yg panjang akal:)

habis sudah xtvty di hujung minggu...



(",)





15 yg comments:

I want to lose weight said...

kalep pun dok suka tom&jerry
klu time tom kejar jerry...
dia lak terlebih emotional..
siap nyorok2 belakang kerusi..

m@ said...

hehehe...
aha' xcited kn.
cute kalep:)

Lady of Leisure said...

ma, kamera baru kah? cantik gambar..
:)

Azmiezas said...

bukan aqeel jer yg suka tom n jerry..,auntie azmiezas pun layan gak..kikiki..best kan aqeel..

psst:..bf shirt tu yg baru ke??..Lawa lah..colour dia cantek bangat..

zarin said...

cute jer suka donut kaler pink..boleh geng nagn hasya lah :)

eynda said...

Ma...akak pun suka tengok tom & jerry tau...sebab tom tu comel sangat...kalau realiti kucing macam tu memang notty..pas tu geram macam nak gomol2 hehe...

Syikin said...

ma..cantik la kasut ma....
aqeel suka tom n jerry ya..hakim hari2 wajib tgk tom n jerry kalau tak de kat cartoon network mesti bukak cd..dah banyak koleksi dia dan tak jemu2 tgk...kiter pun suka..tom n jerry yang nakal...hehehe..dan ramai mummy2 pun suka...hehe

zealvia said...

ma..bestnya apple donat..ma...sebenarnya ku nak cakap kenapa mu makin comel...ekekekekeke

adikmanje@ellyazarmilia said...

Aqeel minat donat yg sama dengan auntie adik tau....

d.a.m.i.q.u.l.a said...

dami ske sgt makan donat.jco ngan big epel.patutla dami bulat mcm donat huhu

Just Call Me Bitt said...

hi ma...
same la kite pon suka alien tu kalo beli mesti ade 2 utk saya...hahahhaa siap berebut pon ade..apekah?? hehe

gee ryder said...

alien my feveret tu...

aqeel lak minat katun yg 3D jer..memilih...

honeylanz said...

suka donut. yg glacier aja..

superheroes' mom said...

amboi...m@..... cantiklah kasut :)

Imma said...

Alaa...tak jenajalan pi mana pon raya cina hari tuu sbb takkut stucked in crowd..klu tidak mesti dapat tgk lion dance tuh kan..huhu..lama dah tak tgk lion dance..

BTW..apple donut...!!arghh my fave too..huwaa..lamanyaa tak makan sbb lama tak menjengah ke gurney plaza tuuu.. :-)

Related Posts with Thumbnails
Back to Top