17

sorry...serabut~

rasa bersalah kalau x cakap~
rasa serba x kene kalau x melawat n jenjalan blog kengkawan..

sebabnyaa...
sekarang ni kebzian melanda..umah dh mcm kapal karam lor...
sesi ops ngemas....mengeCAt..menukar tikar getah...bnyk kerja'..
perabot2 pun dh clear bg kat org.

kalau ikutkan hati dan jiwa...nk pindah ke umah lain,
tp memandangkn rumah sewa kat sni sngtlah mahal'
terpaksa mencari2 lg..
sekarang ni makeover dlu lah baru senang hatii.

rumah pulak kecik & sempit..barang bnyk,nk jalan pun susah..kat dapur toksah ckplah nk masuk pun gerunn...:(

ade lg......
2-3 hari ni air sik x dok je ..tension seyhhh
tadah2 pun x puasss...grghhhh

SERABUT sesangat dgn mood x menentu menunggu CIK P yg x dtg2...:p


hailah'..
ni baru rumah KG...:-p
kalau duk banglo ntah mcm mane lah ehhehe....


ma out dlu..ade free time sambung lg..


salam



(",)

17 yg comments:

sisdee said...

x pe ma..pelan2 :D

apapun umah kita..kita kena syg tau..:)

babyfreaks@ratusiput said...

nanti amik pic n tepek la ma pas make over umah ma tu...ratu mmg ske tgk2 mende2 camtu...ehehe...tak kisahla umah apa pun...yg pntg ratu ske tgk b4 n after..

LiAnA said...

cik P tak dtg lai tuu... jaga2... jgn buat keje berat sgt :D

Just Call Me Bitt said...

perhh jgn cenggitu...buat slow2...kalo free meh join color contest kat blog i ;)

POSH76 said...

pelan2 sis...do priority first...happy weekend dear

sesemutku said...

opsss...CIK P xnak dtg sbb Cik P lain yg menjelma kot...hehehe

Ella said...

ma..

blogging suka2 mmg camtu..ada angin rajin. kdg2 angin malas,

xpe slowly..I dah nak cuti next week..
kalau online i jalan2 melawat dgr cerita ma ok...

Lady of Leisure said...

heheh... alamak cik p kalau tak mai tu mcm ada berita gembira je tu ma.. jeje

eynda said...

Slow2 Ma...cik P tak mai brape lama dah?? Jaga2....mana tau ada berita gumbira :-)

Akak sekarang pun dah start buang apa yg tak guna...yg masih elok nak bagi kat org...rumah ni pun kecik tapi benda banyak...dah banyak jarang guna pulak...letih tengok rumah ni...

Sebab tu rumah baru nanti nak letak paling minima je barang...senang hati tengok rumah lapang :-)

Azmiezas said...

Ma..kalau nak mengemas, kena palan2 ..betui kata sisdee..kalau kalut2..rasa mcm semua brg nak buang...betui tak??..

Hai, cik P tak mai lagi??..ada...apa??..kikiki...

zarin said...

tk pe Ma, take ur time okay!

dianaibrahimali said...

ma....kan ku dah kata....mu peknen....mu x cayer...kekeke....jgn marah...gurau jer.....girl tuh sbb tuh nak umah cantik n kemas jer...huhuhu

~Eila @ Along~ said...

oo make over umah mmg semak tp lepas make over..wow! dpt satu perasaan PUAS yg tak hengat...hehe...serabut sbb cik P tak mai lagi tu ma...sabo..hormon berubah..hehe

Syikin said...

ma... adakah? adakah? kalau betul bagitau la berita gumbira itew... tapi kalau tak pon.. jgn ler keciwa..heheh ngusik ma lak ..dah la ma tgh tension ngan nk kemas umah kan...hehehe

shabiela said...

make over umah? amik pic? heheh.. cik p x dtg mmg tensen.. sabar bebyk..

日月神教-任我行 said...
飯糰夾蛋Karen said...
Related Posts with Thumbnails
Back to Top