12

email - nasik kerabu- rendu umah penang...



as-salam all...
since duk kat kg ni boleh bilang kan berape je n3 ma..
setiap n3 tu pulak ade je keluahan BZ nya.
kalau ikutkan bnyk nk updates' tp mcm ma ckp b4 ni x dan lah..
blog kengkawan pun x tinggalkan jejak' sorry fwenss...............:(

dpt updates blog ni pun sbb ma amik kesempatan dr cek email..'

email ape..?

aduhaaii...
email dr SELLER handbag yg ma beli...
dh nk hampir sebulan menunggu kabar beg tu'
ni lah kerisauan kalau beli bag online.
dh buat full payment'
tp seller senyap jelah....:(
uwaaaaaaaaaaa~
biasa juga ma beli bag online....ok je...
tp ni seller yg lain'

alasan yg pertama..
katenya lambat sebab xmas'

bile x de je email dr seller tu terus badmood n TURN OFF netbooks ni..
kalau dlu berkobar2 beli netbooks kunun nak surfing lah kat kg...:-p

mudah-mudahan seller ni x tipu lah...

sy nk pakai bag tu nextweek! grghhhhh.....

....................................................

siang td mama buat nasik kerabu...simple je tp ma makan bertambah...
owh ya' berat badan dh naik 2kg+ ..
x mau pikir2 kan sngt..lg ma pikir..lg ma kuat makan:(

layannns kerabu mama ni
...

ptgnya kami jenjalan ke MALL
dh letih jenjalan..
lapar pulok...'
sanggup tahan perut sbb nk balik umah,boleh makan nasik kerabu ni semula:-p



ma dh makin rendulah kat rumah penang......................
8hb hby dh habis kursus..
maybe sabtu ni pulang..:)


btw,
take a gud care fwenss....
nanti dh ade free time,ma jenjalan blog u all'

doakan ma dpt bag yg dibeli tu ya :-p



(",)









12 yg comments:

sweets said...

dpt nanti tepek ek..mesti coach ni..bestnye selalu beli beg baru..
pandai mk ma msk nasi kerabu..siap solok lada lagi tu...yummy....

zarin said...

sabar ye ma!esok lusa dapatla bag tu :)
eh eh, terliur lak tengok nasi kerabu tu ...hmmm sedapnya

POSH76 said...

tu yg takut oder online ni ...

sedapnyer nasi kerabu tu my fav hehe

d.a.m.i.q.u.l.a said...

terliur la nasik krabu tuuuu mane nak dapat kat kl.harap pasar malam je huhu.ma,kat kelantan nasi krabu yang sedap gile kat ketereh.dulu toke die umah kayu yang nak roboh,skang dh bikin umah batu,kaya ngan nasik krabu je

Ayu said...

ma beli coach ori k?..ayu mmg lum berani beli brg mahal2 online..biasa skincare jelah..btw sedapnya nasi kerabu tu..:-)

Azmiezas said...

Nasi kerabu?/..sedapnyer...

Ma, memang tau, kalau kita balik kg..berat akan bertambah, mana taknya..asyik makan jer kan?/..

Ella said...

ler, harap2 ler takkena tipu kan ma.
tp biasanya lambat je kot..

ma..ni nak bg ma satu web jual brg2 thomas, sbb teringat si boboy suka thomas punya toys.

tak pastilah original atau tidak..

http://thomasnfriends-online.blogspot.com/

Rinna said...

Hmm..sedapnya nasik kerabu..tuh. Ma.. mmg fav laa.. terliur nengoknya..

LiAnA said...

berani gak ma beli beg mahal kat online huhu... hopefully dapat ler bag tu nanti..

mak aiii sedapnya makanan tu sumer huhuhu

irenedahayu said...

ma..... sedapnya... mala dah tak makan nasik kerabu.. solok lada tu... emmmmmm sedap sangat... ma, saja ayu nak tanya, dapat x kad undangan ayu?

honeylanz said...

ma, biasa beli online 2 weeks dah blh dpt. from my experience la.. has ni pun tgh menunggu bag clear dr kastam! kn tahan lak..hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya nasi kerabu nan solok lada tue..

Related Posts with Thumbnails
Back to Top