10

FAMILY dayzzz


as-salam all...
sambil layan cite BALQIS kat tv3..
aha ni citer fav tau' kalau boleh nak follow sampai habis'..dh makin syok..:)
sempat updates blog........

.............................................

seronok dpt berkumpul satu keluarga..
keluarga ma ni kecik je'...
ma dua org adik badik..abg yg sulung jarak setahun saje...:)

weeked bebaru ni kami p MAHKOTA PARADE melaka.
abg belanja la...:)

musim dpt bonus kan...
KENGKAWAN lain pun sure ade yg dapat tu..ehem...'

makan kfc..jenjalan..
membeli sikit'..
pastu cadangnya nk p naik MENARA taming sari..tp parking sngtlah FULL..:(
bile ma dh dpt parking, ABG pulak duk tercarik2.
x dok lah rezeki kami...plus hujan renyai2.



LENSA camera asyik tuju kat umai je...
renduuuu! dh lame x jumpe dia'
dh makin besar n clever..
mulut pun dh petah bercakap..sngt manjaaaaaaaaaaaa.......



dlm picx kat ats ni ade duck tours....nak naik....!
tak berpeluang jugak:( next time............

WAJAH KESAYANGAN..................

mane x geram tgok aksi2 UMAI ni...'




sekejap je umai balik kg..hari ahad dh balik semula ke kuantan..:(

keletah dia yg sweet buat ma selalu terbayang2...




(",)




10 yg comments:

babyfreaks@ratusiput said...

ha'ah la ma...cute si umai ni...mata dia santeekkk....

zarin said...

oo ma ke melaka weekend hari tu ye?zarin sampai melaka isnin then selasa petang dah bertolak ke jb..

LiAnA said...

lama lg ma duk kg? patut cam sunyi je blog ni hehehe..
lamo tak balik melaka..umah mil kat pokok mangga.. kg ayah lak kat masjid tanah.. hehe tak bleh pisah dgn melaka :p

Syikin said...

wah hepi ja balik kg kan..bila nk balik penang balik?

Just Call Me Bitt said...

umai cute!

Azmiezas said...

ma..syok kan layan cite balqis tu..makin lama makin layan pulak..akak siap balik cepat nak tengok cite tu punya pasal..kikiki...

shabiela said...

mmg cute umai tu... kemain posing..

m@ said...

ha...ratu...
cute kan..hehe puji ankbuah sendiri.
matanya bolats...
family ma mmg jenis mata gni.

zarin
lame ma kat melaka..;)

kakliana,
pokok mangga kat ne ya..masjid tanah mmg familiar sngt dlu study kat lendu;)
pasni kalau balik raya kat melaka...singgah umh ma kak:)

m@ said...

syikin...lewat ma balas komen ni.
dh ade kat pnag dgn selamatnya.;)

thanx bitt....

aha kak az,
dh makin best kan.wlwpun bnyk drama airmata'
tp ma sukaaaa...:)
kita stay sampai ending kak.

m@ said...

sha,
dia dh pandai posing2..bkn main lgi mcm artis.
tu yg snap je pix dia'
lame dh x jumpekan.:)

Related Posts with Thumbnails
Back to Top